Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać ?

Minimonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu nie grałem w lola.Chciałbym zapytać czy warto  jeszcze grać riven ? dostała ona jakieś nerfy ? czy jest nadal op ?

minionek_5956.png

Opublikowano

Według mnie nadal riven jest oszałamiająca swoim DMG,

Dobra fastcombo, ale gdy nia zagrasz nie spiep**** początku

bo *bedzie* źle ;D

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

To jest mój main wiem jak nią grać tylko pytam czy jest nadal op czy znerfili ją tak że nic nią nie ugram 

minionek_5956.png

Opublikowano

­Lekki nerf MS, prędkości ulta, dawna zmiana q, mniejsze trwanie E i raczej to wszystko. Co do postaci jest nadal grywalna ale trzeba umieć nią grać i coś zrobić w tf 5vs5, bo można zostać zkitowanym przez ich adc :P.

# to była dawna zmiana w early mniejszy dmg ale w late był deczko większy. Ktoś już robił tabelkę dot. dmg z Q przed i po nerfie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

­Lekki nerf MS, prędkości ulta, dawna zmiana q, mniejsze trwanie E i raczej to wszystko. Co do postaci jest nadal grywalna ale trzeba umieć nią grać i coś zrobić w tf 5vs5, bo można zostać zkitowanym przez ich adc :P.

Jaka zmiana q ?

minionek_5956.png

Opublikowano

To jest mój main wiem jak nią grać tylko pytam czy jest nadal op czy znerfili ją tak że nic nią nie ugram 

Skoro to Twój main i nim sporo grasz to chyba powinieneś wiedzieć jak się ma do mety i czy dostała nerfy.

Tak dostała lekkie nerfy. Jak na moje to meta jej nie sprzyja obecnie.

giphy.gif

Opublikowano

Powiem ci tak riven jest silna ale potrzeba dużo wprawy, trzeba wiedzieć jak grać kiedy się wbić , co pierwsze użyć w danej sytuacji, skoro twój main to riven to śmiało graj warto.

Opublikowano

Nie wiem jak długo nią nie grałeś ale już spory czas temu dostała nerfa, jeśli ten nowy item do jungli wejdzie do meta się zmieni i tanków na topie nie zobaczymy, czyli riven będzie miała większe pole do popisu.

Opublikowano

@The_Mini_PL

A co ma nowy item do jungli niby zmienić na topie?

Obecnie bardzo rzadko bierze się smita na topa, wiec nie wiem skąd przypuszczasz, że tanków na topie nie zobaczymy.

Co do riven, to jest coś takiego jak lol wiki i tam masz napisane wszystkie patche, które jej dotyczyły itd. poczytaj sobie.

Ogólnie nadal jest mocna, aczkolwiek nerf ulta trochę boli, zwłaszcza gdy ultujemy uciekających przeciwników.

Opublikowano

Skoro to Twój main i nim sporo grasz to chyba powinieneś wiedzieć jak się ma do mety i czy dostała nerfy.

Tak dostała lekkie nerfy. Jak na moje to meta jej nie sprzyja obecnie.

Czytaj co napisałem na początku // Temat do zamknięcia dziękuje wszystkim za odpowiedzi 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...