Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do grania

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam w miarę tanich butów do gry na orliku i ew. na hali, ale głównie szukam turfów. Jeżeli macie jakieś buty do polecenia, które są wygodne, lekkie i wytrzymałe to proszę o podanie linku do aukcji. W oko wpadły mi te http://allegro.pl/buty-adidas-goletto-v-tf-b26195-45-1-3-bialy-i5418116353.html#photo-3. Co sądzicie o tych butach, mieliście podobne adidasa lub takie same ? Proszę o pomoc, jeżeli macie inne fajne to najlepiej nie więcej niz 150 zł .

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wydać około 200zł na takie buty i najlepiej kupić mercuriale a nie buty od adidasa. 
Mercuriale miałem 3 razy i mam je w dobrym stanie do teraz ( wiadomo, że są jakieś zadarcia itd ale stan jest w miarę dobry )

a buty od adidasa miałem 2 razy. 1 po paru razach na boisku nie miały podeszwy a teraz co mam rozrywają mi się więc lipa.

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wydać około 200zł na takie buty i najlepiej kupić mercuriale a nie buty od adidasa. 

Mercuriale miałem 3 razy i mam je w dobrym stanie do teraz ( wiadomo, że są jakieś zadarcia itd ale stan jest w miarę dobry )

a buty od adidasa miałem 2 razy. 1 po paru razach na boisku nie miały podeszwy a teraz co mam rozrywają mi się więc lipa.

Aktualnie nie mogę sobie pozwolić na buty za 200 zł +, ale myślę że do tych 150-160 też coś znajdę i chyba zdecyduje się na te adidasa, chyba że macie jeszcze inne propozycję za tę cenę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...