Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Dysku z Litery F na H & Zmiana Języka Klawiatury..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam problem, nie wiem jak go rozwiązać nie wiem czy piszę w dobrym temacie czy nie, jeśli nie proszę o przeniesienie, a więc.. Wczoraj było jeszcze wszystko dobrze, dzisiaj patrze, wchodze na komputer a dysk zmienił literę z H na F.. Nie mogę jakkolwiek zmienić owej litery, nie wyszukuje jej, przez co wszystko co mam na komputerze prawie mi nie działa.. Dodam że żaden sprzęt, cokolwiek nie używa owej litery F..

Screen z Dysków: http://www.tinypic.pl/hrocva3t3quv

Kolejną rzeczą, że od pewnego czasu zmienia mi się jakoś co 1 minute, lub gdzie kolwiek piszę tekst z=y.. Czym to jest spowodowane?

image.png

Opublikowano

Jak nie ma przyznanej skoro masz napęd zewnętrzny , do czasu aż jemu zmienisz nie zmienisz innego na tą literę 

CTRL + SHIFT  po lewej stronie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu Rozumiem cię idealnie, niestety nie mam przyznanego żadnego napędu zewnętrznego pod tą literę, teraz skanuje komputer Malwarebytes, on wykrył jakiś "Dysk F" do skanowania, tyle że nie ma zadnego podpiętego pod tą literę.. Może jakiś wirek mi coś napier*olił w tym komputerze, ja już po prostu siły do tego nie mam.. ;x

Ctrl + Shift, co 30 sec, minutę? Kiedyś tak nie było. :/

image.png

Opublikowano

Masz przyznany i zarezerwowany, przecież to widać jak cholera. 

Jak masz czytnik kart SD włóż kartę i zmień literę 

Opublikowano

Nie mam zarezerwowanego zadnego dysku, rozumiesz ze to sie tak stalo przez noc, teraz wgl. nie moge przestawic nawet klawiatury.. Nie mam czytnika kart SD.

Przypomnialem sobie dzieki tobie ze mam wsadzona jakas karte SD w komputerze, wyjalem i teraz dziala, dziekuje ci bardzo, tylko teraz wgl. nie moge zmienic tej klawiatury. Wiesz moze dlaczego.

image.png

Opublikowano

Wejdż w ustawienia regionalne, tam jest zakładka klawiatura , wywal wszystkie języki i zostaw tylko polski programisty 

Opublikowano

Tak zrobilem, niestety bez skutku, dodam ze po tej calej zmianie litery, ukryl mi sie gdzies pasek wyboru jezykow.

@Ktosiu Uruchomiłem ponownie komputer, jest wszystko działa, teraz już nie zmienia się nawet, zaje*iście, dziękuje ci bardzo serdecznie! :3 Ja się z tym głowiłem troszkę czasu.. Niech ci Bozia w Dzieciach Wynagrodzi! :D

image.png

Opublikowano

No dzięki za te dzieci, jedno własnie w drodze ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...