Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Ss)Moje Eq Na Monastyrze

pandora45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest podrobiona czcionka taka jak na X-World , Insomnia.. Nie ma jak to kłamać nie? Widać te niedoróbki przy literach. Zobaczcie sobie "t" w Stalowej Masce. 100% priv.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

No tak i wszędzie miałby max bony? To jest nierealne!

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

To jest priv. Widać na jednym z SS'ów zbroje dla ninjy, której na PL'u nie ma ^^

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Możecie mówić, że się powtarzam.

Ale dlaczego to jest priv, a nie PL:

1. Czcionka.

2. Źle sformułowane bony, jak na privie. Na PL przeszło to zmianę. Na przykład szansa na obronę przed wojownikami. Obrażenia od 10%. Mogę podać scr z PL'a jak to tam teraz jest.

3. Stać Cię na takie eq, a nie stać Cię na kamienie duchowe? łał.

4. Chętnie zobaczę to eq na monku. Handel czy tobół? A może boisz się tradehacka?

Wiesz, że słabe. Kd do pvp w kozach do expa. Kd do expa w skrzydłach na pvp. Stal+9 z kd spida. Buty feniksa to syf. Skórzane lub ostatecznie deszczowe są dużo lepsze do expa.

Są osoby, które robią full bonów w eq na PL. Patrz np. Mohr. Tylko trzeba to robić z głową, a nie jak nup co gra na privie.

Opublikowano

Kurwa kolejny glupi dzieciak udajacy pl na privie

to jest priv ,dowod:

W kazdym ale to kazdym itemie jest max bonus czyli np 20% zwierzaki 15% meicze itd,nie ma 10% ani nic ! jestes total neo kidem

pozdro possij

Opublikowano

Kolego czy mógłbyć mi to eq pokazać w grze? Lub poprostu zrobić fotke z widoczną nazwą serwera?

z widoczna nazwa serwera moze ci dac ale na spolszczeniu..

najlepiej by bylo zeby pokazal na handlu/przez tobol

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze, nie rób już z siebie idioty i przyznaj się, że jest to priv ; )

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

To na 100% jest PL, ale nie wiem czy na 100% itemy są jego xD

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...