-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Plesniawek#
Plesniawek#
Witam. Mam problemy z pingiem w cs 1.6 oraz na speedteście różne rzeczy się dzieją więc szukałem rozwiązania. Wpisywałem różne komendy, wersje cs'a, zgodność z win xp (bo mam win 7), niski priorytet, format kompa, sterowniki do karty sieciowej, nic nie pomagało. Zauważyłem, że oprócz swojego komputera mam jakies inne w zakladce sieć, na ss wszystko widać http://zapodaj.net/81d1dee5347d9.png.html
FAUST-PC to jest mój komputer, te 3 pozostałe nie mam pojęcia skąd się wzięły. Dlatego, że przy instalacji systemu wybrałem sieć lokalną ? Tam gdzie są 3 obrazki, domek, biuro, ławeczka to tą ławeczkę wybrałem czyli sieć lokalna, przez to ktoś mi sie podłączył przez internet? Raczej nie, ale pytam, bo nie znam się na tym. Zmieniłem na sieć domową, lecz nie zniknęły te inne komputery, dopiero jak odłączyłem i podłączyłem router od zasilania, lecz po jakimś niedługim czasie znowu sie pojawiły. To było wczoraj, dzisiaj mam tylko jeden dodatkowy, SOJER-KOMPUTER. Wie ktoś co z tym zrobić? Dodam, że mam internet z kablówki, kiedyś był wolniejszy, teraz jest chyba 10mb. Jak klikam ten mój faust-pc to mam tam te moje dokumenty, obrazy itp. a jak klikam na SOJER-PC to trzeba login i hasło. Na początku pisałem, że dziwne rzeczy się dzieją na speedtest. Chodzi o to, że powinienem mieć około 10mb download i 25ping, a czasami mam 5mb download i ping ponad 150, albo dzisiaj miałem ping 325, a download 12mb. Poradzi ktoś coś czy kontaktować się z dostawcą? Jeszcze jedno, jak w cmd wpiszę "netstat" to tam są połączenia jakieś, na internecie gdzieś wyczytałem, że około 5 powinno być, ja mam ich 24.
Regulamin sygnatur
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.