Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do One Trick Pony

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar mainowac, prosze o podanie champow, ktorzy sa w stanie pojsc na minimum 2 linie, tylko prosze nie podawać li śna. Co myslicie o nidalce?

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=C85HOgb-gjk

Polecam sprawdzic filmik Nervariena, mowi tutaj o co chodzi i pare przykladow ktore moga Ci sie spodobac.

Na 1szym miejscu oczywiiscie Riven, poznie moj Rengo xD

Nidalee jak najbardziej jest DOBRA* do One Trick Pony jesli grasz na wysokim poziomie i jest to twoj playstyle, w wysokim elo calkiem czesto sie spotykam na main nidalee np. " One Trick Nidalee " lub " Nidalee " z jakimis znaczkami nick, gdzie wszystkie gry maja nidalee i calkiem dobrze sobie radza nawet na midzie ( Nida teraz jest grana w jungli )

Na topa od siebie polecam Rengar/Riven jak ja + jungle gdyz jest to bardzo podobna linia Nidalee lub Evelynn. 

Ewentualnie mozesz grac Supporta Thresh/Alistar, obie postacie warte one trick pony

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Np.: Lulu, Nidalee, Morgana, Cho, Mao, Annie, Ekko, Riven, Rengar, Master, etc.

Z tym że ja bym się chyba skupiła na ekko, może iść na różne linie, jest świetny, mocny i ma fajny ult, do tego ma też heala i spowolnienie.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...