Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Netstat -ano -pytanie

PatrykExTrEmE

Pytanie

Opublikowano

Otóż gdy wpisuje netstat -ano w wierszu poleceń wyskoczyły mi 3 dziwne rzeczy w nasłuchiwaniu. Wiem że gdy jest 0.00 i tak dalej to nic się nie dzieje ale teraz doszły jakieś 3 dziwne adresy jak by były pozakrywane. Jest napisane tak : Nasłuchiwanie [: :] : 0

tak samo pozostale 2 . Mam sie czegos obawiac?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciabym jeszcze dodac ze antyvirus nic nie wykyrwa ale jak chce wylaczyc te svchosty.exe to wyskakuje komunikat o wylaczeniu systemu za minute i nic nie moge zrobic tylko resetnac kompa. Prosze odpisalby ktos bo nie wiem co mam robic.

Opublikowano

To nie działa. Tzn działa ale keyloggera to ty tym nie wykryjesz. 

Czyli to jest keylogger czy nie ? 2 z tych to svchost.exe jeden to usluga sieciowa a drugi to system ... trzeci to ekrn.exe to jest moj antyvirus nod32. wczesniej antywirus nie mial takiego ip. Chcialem jeszcze dodac ze wczesniej byl niby utorrent ale mialem go wylaczonego. wylaczylem ten proces utorrent i zmienilo na ekrn.exe czyli ten moj antyvirus nod32

Opublikowano

Skoro nie masz pojecie do czego służy netstat to po cholerę sprawdzać coś co nie ma nic wspólnego z keylogerami . 

Jak cie interesuje szczegółowy opis co netstat pokazuje poszukaj sobie w pomocy windows czy na necie, NIGDY NIE POKAZUJE KEYLOGERÓW 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...