Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem bohatera ani skórki

filipd15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę że większość dostała bohaterów i skórki a ja nie?

posiadam 30 lvl

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Witam widzę że większość dostała bohaterów i skórki a ja nie?

posiadam 30 lvl

też nie dostałam, to słyszałam że zależy jak się zachowujesz i czy często meczów nie opuszczasz :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wystarczy przeczytać dokładnie wiadomości od Rito. Nagrody za dobre zachowanie i uczestniczenie w wydarzeniach mogą przyjść z opóźnieniem.

Opublikowano

Rito napisał, że postać(skórka w przypadku, gdy masz wszystkie postacie) dostaniemy ją dopiero 1 lipca

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Być może warto jeszcze wspomnieć, że jeżeli połączyłeś swoje konto z FB jeszcze zanim było wiadomo, że riot rozda za to championów to i tak swojego bohatera dostaniesz i nie musisz robić tego od nowa.

giphy.gif

Opublikowano

Potrzebujesz min. 1 pkt w Pool Party Evencie. Jeszcze nie ma 1 lipca, a wy już spamujecie fora czemu nie dostaliście...... Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Przydatna technika

Opublikowano

Jeżeli masz avatar to na 99% dostaniesz bohatera. Bohaterowie będą rozdawani do 1 lipca.

W którym momencie?

Napisałeś "jeżeli masz wszystkie postacie", wcale nie musisz mieć wszystkich postaci.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jeżeli masz avatar to na 99% dostaniesz bohatera. Bohaterowie będą rozdawani do 1 lipca.

Napisałeś "jeżeli masz wszystkie postacie", wcale nie musisz mieć wszystkich postaci.

Przyjacielu przeczytaj mój post jeszcze raz. Napisałem, że skórke dostanie tylko gdy ma wszystkie postacie.
Opublikowano

Przyjacielu przeczytaj mój post jeszcze raz. Napisałem, że skórke dostanie tylko gdy ma wszystkie postacie.

O tym mówie my friend. Żeby dostać skórke nie musisz mieć wszystkich postaci.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

O tym mówie my friend. Żeby dostać skórke nie musisz mieć wszystkich postaci.

tyt czytać nie umiesz

jeśli nie masz all postaci skórki na 100 nie dostaniesz tylko bohatera , a jeśli masz all dostajesz skórkę

nie wypowiadaj się jak nie wiesz i zbędnych postów nie nabijaj

Opublikowano

Jak polacze teraz konto z fb to dostane bohatera ?

Trzeba było połączyć chyba do 26 czerwca jak się nie mylę i teraz raczej nie zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...