Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Przykładow jak nie grać gier turniejowych w CS GO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia, jest to bardziej wygląda na reklamę twojego filmu/kanału

Co do tego materiału, nie jest zły choć du*y nie urywa, są tu podstawy gry w CS:GO które już są znane graczowi nawet na poziomie SILVER 4/5/6Patrząc na inne poradniki graczy "PRO" to jest wiele ciekawszych rzeczy, niektóre z nich mogłyby zaskoczyć nawet bardziej doświadczonego gracza. Mógłbyś się troszeczkę bardziej postarać. :P

PS: Temat nie zadbany, wstawiłeś tu sam link bez żadnego opisu/wprowadzenia, co wynika z tego że twoja praca niestety do najlepszych nie należy, nawet do mniej  profesjonalnych się nie zalicza. Temat jak i film to max. 30min / 1h poświęconego na to czasu. :(

Opublikowano

No i ziomek zostałeś zgaszony.  

Ja podpinam się pod wypowiedź kolegi @DKubixD ale chcę dodać że nie każdy zaczyna profesionalnie przed Tobą kawał ciężkiej pracy musisz włożyć do tego więcej zaangażowania. 

Opublikowano

materiał wykonany tak sobie ,porady mogą się przydać 10-latkowi co pierwszy raz cs'a odpala :) popracuj nad wykonaniem (obróbka i nagranie) dawaj jakieś porządne porady jakieś boosty mało znane itp. itd.Łapki nie dałem ani w górę ani w dól :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...