Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić krafting od WG-Works?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat ten zakładam bo chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić krafting od chłopaków z Wg-Works. Niby fajny i elegnacko działa ale nigdzie tego jeszcze nie widziałem, na przykład kosz często widuję itp,a kraftingu wcale. Jest on jakiś pobugowany czy co? Jak ktoś ma to może doradzić.

Opublikowano

A brzydki jest crafting od ymiru ? Nie widzę sensu kupna czegoś co lekko różni się wyglądem od zwykłego cube. No może tym że nie trzeba wsadzać przedmiotów do podstawowego craftingu, co i tak trudnością nie jest.

Opublikowano

A brzydki jest crafting od ymiru ? Nie widzę sensu kupna czegoś co lekko różni się wyglądem od zwykłego cube. No może tym że nie trzeba wsadzać przedmiotów do podstawowego craftingu, co i tak trudnością nie jest.

Nie o to pytałem tak ogólnie.. Pytałem czy ktoś go ma i czy dobrze działa.

Opublikowano

A w ogóle masz kontakt? Bo zostawiłem tam swoje 450zł i jak nie było tak nie ma :)

Ostatnio mi odpisali na gg - 1 raz ^^... Dlatego też pytam czy warto inwestować w nich pieniądze skoro mają taką małą aktywność.

Opublikowano

Ostatnio mi odpisali na gg - 1 raz ^^... Dlatego też pytam czy warto inwestować w nich pieniądze skoro mają taką małą aktywność.

Póki co nie polecam, bo czekam 3 miesiące ;DD a nie bede robil sam bo mi sie nie chce jak zaplacilem :)

Opublikowano

Nie opłaca się coś takiego kupować, piękne masz od ymira i tyle. 

@1361622928-U485574.pngShaggyV3

a potem latasz na forum i się chwalisz  <3

Wiem, że od ymiru jest spoczko, ale jednak tamto mi się bardziej podoba, a na pythonie  i tych klientowych sprawach to ja się nie znam by sobie samemu robić ^^.. @1361622928-U485574.pngShaggyV3 Czyli co jak zamówię to nie otrzymam?

Opublikowano

Wojtek jest często praktycznie codziennie tyle, że on jest typowo od questów/c++ gorzej niestety z warnoxem bo ma mało czasu ale to już kwestia ugadania się czy będą robić dany system czy nie.

Kupywać warto czemu nie, pisz do wojtka to on też ci to może odsprzedać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wojtek jest często praktycznie codziennie tyle, że on jest typowo od questów/c++ gorzej niestety z warnoxem bo ma mało czasu ale to już kwestia ugadania się czy będą robić dany system czy nie.

Kupywać warto czemu nie, pisz do wojtka to on też ci to może odsprzedać.

pisząc do niego otrzymałem wiadomość "za 70 zł" czyli jednym słowem naciąganie ludzi bo nie wiem jak to nazwać skoro na ich stronie jest za 60 zł ^^... I nie wiem teraz co o tym myśleć.. Jeden mówi tak drugi tak :). Ale jednak Ty mówisz, że można śmiało kupić i otrzymam to co mam otrzymać?

Opublikowano

pisząc do niego otrzymałem wiadomość "za 70 zł" czyli jednym słowem naciąganie ludzi bo nie wiem jak to nazwać skoro na ich stronie jest za 60 zł ^^... I nie wiem teraz co o tym myśleć.. Jeden mówi tak drugi tak :). Ale jednak Ty mówisz, że można śmiało kupić i otrzymam to co mam otrzymać?

No to mówisz, że 60zł bo tyle jest w ofercie. Pisz do wojtka.

Spokojnie bez strachu możesz kupywać.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...