Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 26/06 Męski lektor, pakiety Chroma

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jaka kayle wyjedzie po tym bufie? Mam nadzieje, że wróci troche, bo zawsze miałem ochote nią pograć, ale aktualne zapotrzebowanie na skill do kayle jest tak duży, że nie ogarniam ;D

Opublikowano

Zobaczymy jak Kayle wyjdzie na tym bufie, mam nadzieję że będzie dobrze. Nigdy nie przepadałam nią grać, ale rito mnie tak polubił, że mi ją dał wraz ze skórką. Może to czas zacząć nią grać, któż wie. A co do chromów to ciekawi mnie najbardziej Zed i Bard.

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Wytłumacz mi ktoś czym będzie się różnił ten nowy itemek pod attack speed od aktualnego?

Opublikowano

@554461402688252517908.png Logistic. Specjalnie dla ciebie :)

Tutaj macie audio dotyczace tego przedmiotu - https://www.youtube.com/watch?v=lcLis7N6m4E&feature=youtu.be

Ogólnie jeszcze chciałbym po krótku rozpisać ,dla tych którzy czegoś mogli nie zrozumieć,więc tak aktualny "devourer" jest dalej(powinniście mieć go między 7-9 minuta) ...jest nieco wzmocniony (tylko 5 magic dmg per hit) przez postęp nabijania stack'ów ,będzie z wami wędrowała zjawa wilka z każdym nabitym stack'iem wilk będzie "karmiony" i będzie rósł (jest to cholernie trudne do zauważenia ,ale zauważycie przy 15 stack'ach i 29 iż jest większy :)),po wbiciu 30 stack'ów(powiniście je mieć nabite do 17 minuty max ,nie dłużej) wilk "wchodzi" do waszej duszy... (czyt. do was) i od tej pory będzie tworzył zjawę twojej postaci.Widmo które będziecie mogli zauważyć będzie pojawiało się co drugi atak i wzmacniało wszystkie efekt "on-hit" (czyli np. passywka botrk'a ,passywka mastera yi,passywka vayne,hydra,withs end etc),np po zaatakowaniu vayne danego celu jej pierwszy aa ,będzie wykonany "normalnie" ...podczas wykonania 2-giego aa ujawi się "widmo" (lub zjawa jak tam wolicie ,trudno to przetłumaczyć bo "phantom" ma parę znaczeń :) ,ale ogólnie jest to forma "złego" ducha xD) i widmo powtórzy wasz aa i nałoży efekty "on-hit" czyli zamiast co 3 atak posiadając to rozwinięcie devourer'a ,będziecie zadawć true dmg grając vayne co drugi atak (fchuj op ;D tank'i mogą "possać" ;o),nie licząc tutaj posiadania botrk'a taki tank padnie 4 x szybciej xD? jak nie lepiej,np jeszcze w przypadku withs end'a (polecam przedmiot op) kiedy wykonujecie aa 1 atak powinien zadać 42 dmg (magicznego oczywiście) i "sciągnąć" 5 resist'ów (i tak się stanie) ,natomiast drugi atak będzie wykonany razem z widmem ,który nam pomaga w walce i zadamy 84 dmg(w teorii) i "sciągniemy" 10 resistów,czyli efekty które otrzymaliśmy dzięki temu ulepszeniu są takie ,iż zamiast wykonywać 3 aa i otrzymać efekty takie jak przy 2 z tym ulepszeniem,wykonujemy tylko 2 ,czyli aby całego withs end"a wystakować potrzebujecie tylko 4 aa ,zamiast 5 :) (widać różnice :x?), opłacalne .prawda?.Nie wiem ogółem jeszcze jak działa to z postaciami nakładającymi efekty na skille (ezreal gp etc) pózniej jeszcze wstawię "spokojniejszy" audiolog z tym itemem i bardziej "ogarnięty",jeśli macie jakiekolwiek pytania lub czegoś dalej nie zrozumieliście ,piszcie odpowiem wam na wszystko dokładnie :).Pozdrawiam

P.S Filmik nagrywałem po piątej rano ,więc dlatego taki nieogar ;D,a gry które rozgrywałem też trochę zajeły

EDIT!:6:54-Sprawdziłem właśnie ezreal'a i nie nakłada efektu przy q ,ale zjawa się pojawia na chwilę ,czyli wynika to z tego iż nie bd oneshot one kill xD

P.S Jestem ciekawy ,czy będzie to działało z passywką kalisty "powinno" ,ale opóznienie tej zjawy mnie martwi.....

EDIT:(Mały cytat z forum pbe ) "They should not make "Enchantment: Sated Devourer" it going to make the game awful. It is over powered"  xD

Szybko i najprościej tłumacząc(dla ludzi którzy nie umieją zbytnio angielskiego) ten cytat "Oni nie powinni zrobić ulepszenia "Sated Devourer" to tworzy straszną grę.To jest za silne" - czyli jak mówiłem ... ten przedmiot raczej zostanie wycofany albo znerfiony :) ,ale póki jest... można się bawić :D

EDIT:Passywka z w aatrox'a leczy z ograniczeniem z tego co zauważyłem ,ale za to częściej :) ,co do dmg z w 2x na 2-gim ataku :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Okropne ;d

Nie nabijaj postów ,błagam.... albo się udzielasz albo papa :)

@seI3a99 "okropne" ,bardzo rozwinięta opinia i komentarz ,bardzo dużo mówi.. naprawdę....,ale nvm dam sobie siana....

@prezerwatywa Ja też.. 5 dni temu włączyłem pierwszy raz głos w lolu wgl i takie "co się dzieję" ,ale muszę przyznać ...że facio ma fajny głos ;D

@554461402688252517908.png Logistic. To jest akurat słabsze dla ww ,w tym momencie... teraz ma ograniczenia.... ,to jest typowy early item dla niego teraz... ,a late dla postaci jak yi... jak yi w grze bd miał 30 stack'ów ,masz przegraną grę... coś czuję iż pójdzie nerf na passywke mastera na 6 aa ,zamiast na ten item..., to jest broken..testuje cały czas postacie i sprawdzam ,teraz cait sprawdzałem... możesz stać w miejscu i strzelać i nic.. xD

leesinacolythe.png

Opublikowano

Nie nabijaj postów ,błagam.... albo się udzielasz albo papa :)

Kto tu nabija posty ? Napisałem co o tym myślę w wystarczający sposób... Twój komentarz wniósł bardzo dużo i nie był nabijaniem posta ;x

Opublikowano

Przecież teraz WW to będzie istaban po tym itemie. Jezeli dobrze widze to jak mamy od razu 60 magic dmg na hita to wyobrazacie sobie co taki WW bedzie robił? Masakra. Teraz wypadną na jeden patch postacie tankowate i znowu wroca postacie pod AS.

Opublikowano

Przecież teraz WW to będzie istaban po tym itemie. Jezeli dobrze widze to jak mamy od razu 60 magic dmg na hita to wyobrazacie sobie co taki WW bedzie robił? Masakra. Teraz wypadną na jeden patch postacie tankowate i znowu wroca postacie pod AS.

Yi, Udyr mogą też.

Chociaż i tak latarnia była dobra ;x. Nafarmiony dobrze Yi carrował gierki.

Singed buff +1337, zwiększenie m.r o 2.1 na prawdę dużo da.

A kayle to nawet ok, może zaczną znowu nią grać.

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Yi, Udyr mogą też.

Chociaż i tak latarnia była dobra ;x. Nafarmiony dobrze Yi carrował gierki.

Singed buff +1337, zwiększenie m.r o 2.1 na prawdę dużo da.

A kayle to nawet ok, może zaczną znowu nią grać.

­

Udyr słabo działa ,yi jest strasznie broken ... ale przez to thornmail na niego łatwiej działa...,kayle też jest strasznie silna na sated dev ,a buffy na nie których postaciach na mr są spowodowane przez gurowanie ap-tank'ów i buff'ów na itemy ap w next patch'u ,bo np taka liandra ma 80 ap + % hp ,więc troszku so broken np na cass/kate...

@xbercikovsky Również tak uważam ,na summoner rift robi się jakaś patola ;c

@The_Mini_PL Vayne jest dobrym jg ,po dev'ku zaczyna się... przy 2-gim itemi'e as jest godlike,a w late ma zmiksowane dmg ,którego nie da się "ograniczyć" w wystarczający sposób,bo jak nie ad jak nie true ,to magic :) ,grałem tym wiele razy w chall'u/d1/p1-p5 ,ale teraz w early to troszku trzeba uważać na counter jungle ;p,można nią śmiało iść bardzo dobrze się spisuje ,ale jak mówiłem trzeba uważać... ,to nie jakiś gragas ,czy seju :) P.S gragas też kiedyś nie był "junglerem" ,a teraz co? śmiga od dobrych  2-óch sezonów ;o ,ile było takich przypadków? ,annie na supporcie? skandal... też od 2 sezonów grają ludzie.. :)

leesinacolythe.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Logistic. Specjalnie dla ciebie :)

Tutaj macie audio dotyczace tego przedmiotu - https://www.youtube.com/watch?v=lcLis7N6m4E&feature=youtu.be

Ogólnie jeszcze chciałbym po krótku rozpisać ,dla tych którzy czegoś mogli nie zrozumieć,więc tak aktualny "devourer" jest dalej(powinniście mieć go między 7-9 minuta) ...jest nieco wzmocniony (tylko 5 magic dmg per hit) przez postęp nabijania stack'ów ,będzie z wami wędrowała zjawa wilka z każdym nabitym stack'iem wilk będzie "karmiony" i będzie rósł (jest to cholernie trudne do zauważenia ,ale zauważycie przy 15 stack'ach i 29 iż jest większy :)),po wbiciu 30 stack'ów(powiniście je mieć nabite do 17 minuty max ,nie dłużej) wilk "wchodzi" do waszej duszy... (czyt. do was) i od tej pory będzie tworzył zjawę twojej postaci.Widmo które będziecie mogli zauważyć będzie pojawiało się co drugi atak i wzmacniało wszystkie efekt "on-hit" (czyli np. passywka botrk'a ,passywka mastera yi,passywka vayne,hydra,withs end etc),np po zaatakowaniu vayne danego celu jej pierwszy aa ,będzie wykonany "normalnie" ...podczas wykonania 2-giego aa ujawi się "widmo" (lub zjawa jak tam wolicie ,trudno to przetłumaczyć bo "phantom" ma parę znaczeń :) ,ale ogólnie jest to forma "złego" ducha xD) i widmo powtórzy wasz aa i nałoży efekty "on-hit" czyli zamiast co 3 atak posiadając to rozwinięcie devourer'a ,będziecie zadawć true dmg grając vayne co drugi atak (fchuj op ;D tank'i mogą "possać" ;o),nie licząc tutaj posiadania botrk'a taki tank padnie 4 x szybciej xD? jak nie lepiej,np jeszcze w przypadku withs end'a (polecam przedmiot op) kiedy wykonujecie aa 1 atak powinien zadać 42 dmg (magicznego oczywiście) i "sciągnąć" 5 resist'ów (i tak się stanie) ,natomiast drugi atak będzie wykonany razem z widmem ,który nam pomaga w walce i zadamy 84 dmg(w teorii) i "sciągniemy" 10 resistów,czyli efekty które otrzymaliśmy dzięki temu ulepszeniu są takie ,iż zamiast wykonywać 3 aa i otrzymać efekty takie jak przy 2 z tym ulepszeniem,wykonujemy tylko 2 ,czyli aby całego withs end"a wystakować potrzebujecie tylko 4 aa ,zamiast 5 :) (widać różnice :x?), opłacalne .prawda?.Nie wiem ogółem jeszcze jak działa to z postaciami nakładającymi efekty na skille (ezreal gp etc) pózniej jeszcze wstawię "spokojniejszy" audiolog z tym itemem i bardziej "ogarnięty",jeśli macie jakiekolwiek pytania lub czegoś dalej nie zrozumieliście ,piszcie odpowiem wam na wszystko dokładnie :).Pozdrawiam

P.S Filmik nagrywałem po piątej rano ,więc dlatego taki nieogar ;D,a gry które rozgrywałem też trochę zajeły

EDIT!:6:54-Sprawdziłem właśnie ezreal'a i nie nakłada efektu przy q ,ale zjawa się pojawia na chwilę ,czyli wynika to z tego iż nie bd oneshot one kill xD

P.S Jestem ciekawy ,czy będzie to działało z passywką kalisty "powinno" ,ale opóznienie tej zjawy mnie martwi.....

EDIT:(Mały cytat z forum pbe ) "They should not make "Enchantment: Sated Devourer" it going to make the game awful. It is over powered"  xD

Szybko i najprościej tłumacząc(dla ludzi którzy nie umieją zbytnio angielskiego) ten cytat "Oni nie powinni zrobić ulepszenia "Sated Devourer" to tworzy straszną grę.To jest za silne" - czyli jak mówiłem ... ten przedmiot raczej zostanie wycofany albo znerfiony :) ,ale póki jest... można się bawić :D

EDIT:Passywka z w aatrox'a leczy z ograniczeniem z tego co zauważyłem ,ale za to częściej :) ,co do dmg z w 2x na 2-gim ataku :)

Niestety z vayne to nie zadziała bo nie jest junglerką:P ale taki master może wrócić do łask, bo aktualnie bez feeda ssie pałke

Opublikowano

Niestety z vayne to nie zadziała bo nie jest junglerką :P ale taki master może wrócić do łask, bo aktualnie bez feeda ssie pałke

Właśnie grałem Vayne z tym nowym jungle itemem. Miałem tylko ten item oraz Frozen Mallet i powiem wam op true dmg plus perma slow. Idealnie się nadaje na junglera teraz pod full tanka robisz dmg z dupy plus ten perma slow po prostu nie do opisania.

Poza tym na bocie spokojnie możesz ten itemik zbudować, szybko się stakuje na bocie bo masz łatwe dojście do smoka a smok daje aż 5 staków teraz. w 25 minucie gry powinieneś już mieć max stack.

Opublikowano

Właśnie grałem Vayne z tym nowym jungle itemem. Miałem tylko ten item oraz Frozen Mallet i powiem wam op true dmg plus perma slow. Idealnie się nadaje na junglera teraz pod full tanka robisz dmg z dupy plus ten perma slow po prostu nie do opisania.

Poza tym na bocie spokojnie możesz ten itemik zbudować, szybko się stakuje na bocie bo masz łatwe dojście do smoka a smok daje aż 5 staków teraz. w 25 minucie gry powinieneś już mieć max stack.

Dokładnie ,to co mówiłem tylko na vayne potrzebujesz as ..składasz ten item jungle phantom'a i ie i kosa ;D

leesinacolythe.png

Opublikowano

Posłuchałem 10 sekund i mi się nie podoba ten męski lektor, jest taki... pff... nawet nie umiem ocenić, raczej pozostanę przy żeńskiej wersji bo jest bardziej przyjemna! :)

Opublikowano

BeNeko mi chodziło, że teraz możesz Vayne grać pod tanka na topie lub w jungli a i tak będziesz robił op true dmg co 2 auto atack.

Jungle item do tego Frozen mallet, full tank itemki. Zagraj sobie poprostu marzenie. Atack speed masz wystarczający bo zamiast butów kupujesz Zefir lub możesz wziąśc atak speed runy.

Opublikowano

BeNeko mi chodziło, że teraz możesz Vayne grać pod tanka na topie lub w jungli a i tak będziesz robił op true dmg co 2 auto atack.

Jungle item do tego Frozen mallet, full tank itemki. Zagraj sobie poprostu marzenie. Atack speed masz wystarczający bo zamiast butów kupujesz Zefir lub możesz wziąśc atak speed runy.

Nie opyla się.... ew 2 phantom'y ie btw omen'a lub 2 pd btw omen spirit merc tabi /ber

leesinacolythe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...