Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiada ktoś pliki amc do broni ręcznych km w BF4?

kmick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktoś pliki amc do broni ręcznych km w BF4? Chodzi o no-recoil do myszy Bloody VL5 Sniper, Core 3 odblokowane mam a na forach zagranicznych były jedynie pliki bwp (czy jakoś tak) i nie potrafię ich dodać/skonwertować, chyba że ktoś potrafi.

Proszę darować sobie komentarzy typu ''jak nie umiesz strzelać normalnie to nie graj'', bo to nie jest wasza sprawa ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@kmick z tego co wiem to myszka obsługuje amc i jakiś jeszcze plik więc prawdopodobnie to twoje macro jest złe albo zle wgrywasz 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@kmick z tego co wiem to myszka obsługuje amc i jakiś jeszcze plik więc prawdopodobnie to twoje macro jest złe albo zle wgrywasz 

ściągnąłem z zagranicznej stronki, dosyć popularna i dużo ludzi z tego korzysta, jest pełno tych macrosów na innych stronach. Wiesz jak to wgrać w bwp? Mam cały folder z machine gunami w bwp, nie wiem tylko jak to wgrać do bloodyego.

Opublikowano

@kmick łap tutaj filmik nwm czy ci pomoże tyle ze to bedzie na przykładzie macro do cs

W myszce jest mgn (te co na filmie) i amc, bwp także jest ale w innych folderach i nie da się ustawić go do odczytu. Filmik mi nic nie pomoże bo tam gościu może odczytać tylko mgn, nie bwp.

Może znalazłbyś mi coś w amc/mgn do BF 4? Bronie: M249, LSAT, MG4.

Opublikowano

@kmick Ty jak pobierałeś pewnie paczkę pisało że musisz coś zmienić w myszce prawda? 

Jeżeli tak to byc moze ten filmik ci pomoze.

Sensitivity: 
GstInput.MouseRawInput 1
GstInput.MouseSensitivity 0.030000
GstInput.MouseSensitivityVehicle 0.300000

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@kmick korzystając z tego filmiku czy masz moze inny sposób? 

Wystarczyło wrzucić pliki do folderu z oprogramowaniem bloody i nazwać go jak się chciało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...