Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon.

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, w moim PC spaliło/uszkodziło się wejście do mikrofonu, dzięki któremu mój mikrofon nie działa e danym wejściu, mimo to mam chęć korzystania z teamspeak. Moje pytanie: jeśli kupię TS w Sklepie Play to gdy pozniej zmienię telefon czy coś to ta aplikacja będzie gdzieś wykupiona? Czy wykupuje ją jedynie na dany telefon?

Opublikowano

Część, w moim PC spaliło/uszkodziło się wejście do mikrofonu, dzięki któremu mój mikrofon nie działa e danym wejściu, mimo to mam chęć korzystania z teamspeak. Moje pytanie: jeśli kupię TS w Sklepie Play to gdy pozniej zmienię telefon czy coś to ta aplikacja będzie gdzieś wykupiona? Czy wykupuje ją jedynie na dany telefon?

Wykupisz na konto Google Play wiec jak sie zalogujesz na konto google play (sklep play)Mozesz pobrac jescze raz bez opłat

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Gdy pobierasz płatną lub darmową aplikację z Google Play, zostaje ona przypisana do Twojego konta Google. Oznacza to, że możesz ją ponownie zainstalować na nowym lub zresetowanym urządzeniu bez powtórnego zakupu.

https://support.google.com/googleplay/answer/113410?hl=pl

Moim zdaniem lepiej kupić sobie kartę muzyczną na USB i mieć wejście na mikrofon niż kupować tą apkę.

Za 20 zł kupisz taką kartę, a nawet są tańsze.

@Miszor2k Czyli na ten e-mail przez który loguje się do sklepu?

Tak.

Opublikowano

Przecież to jest do komputera.

Przeczytaj treść tematu i nie wzoruj się nazwą tematu :)

@KaaCeeQ Tak, ale gdy mam zepsute owe wejście od mikrofonu to będzie mi działać tu?

A niby czemu ma ci nie działać ?

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Przeczytaj treść tematu i nie wzoruj się nazwą tematu :)

A niby czemu ma ci nie działać ?

@zoxovsky Sorry, ale zielony jestem. No, nie działa mi tamto wejście to myślałem, że po prostu już w ogóle mikrofon pod PC nie będzie działał.

Czy to się sprawdzi?

http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-muzyczna-na-usb-5-1-3d-sound-f-vat-i5485019090.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...