Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam beta-testerów na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ładna prezentacja :P Może byś dodał jakieś info o serwerze a nie wpadasz tu i wbijać na bete hmm ciekawe jaki typ serwera wgl co to ma być ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Argin wciska ludziom keyloggery, ddosuje innych, co chwila na forum są dziwne zmiany. 

Zabiera szablon, bo mu nie zapłacili, jednak wraca, bo przelew wysłany... Evler wywala z teamu Argina, bo przegina pałe, później znów go dodaje i tak x3 ...

Pani Karolina nie ma na nic czasu, bo gra w csa (dlatego tak wygląda prezka). Evler z Drake'iem się napracowali przy serwerze, jednak w zespole nie ma zgrania i każdy robi coś innego i dzielą się na "grupy".

Serwer spoko, prezka c*****a. Jeśli ładujecie w ISa, to uważajcie, bo różnie może być  -.-

Opublikowano

jest Argin to nawet tam nie ide ;) dziecko wszędzie się pcha a potem mu ranga odpier nie polecam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tak jak wyżej, serwer sam w sobie przyjemny, fajnie się grało. Lecz atmosferę w całym składzie psuje szanowny Pan od Keyloggera Argin. Arginie, ddosować wybranego przez założyciela serwera TS'a po to, aby to Twój był serwerowym? Nie odwalaj komedii. Już pominę fakt, że wydali Cię Twoi właśni koledzy. Liczę na to, że Administracja jeszcze z 3 razy przemyśli sytuację i zadecyduje jakie osoby ostatecznie biorą do Team'u, ponieważ z Arginem wy daleko nie zajedziecie. Evler, miej na uwadze to co działo się przez ostatnie 2-4 dni i przypadkiem nie daj się przekabacić Keyloggerowcowi na dostęp do plików w kliencie. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Argin w teamie nq i dotego czysty rykox v2

Żaden rykox :)

Argin wciska ludziom keyloggery, ddosuje innych, co chwila na forum są dziwne zmiany. 

Zabiera szablon, bo mu nie zapłacili, jednak wraca, bo przelew wysłany... Evler wywala z teamu Argina, bo przegina pałe, później znów go dodaje i tak x3 ...

Pani Karolina nie ma na nic czasu, bo gra w csa (dlatego tak wygląda prezka). Evler z Drake'iem się napracowali przy serwerze, jednak w zespole nie ma zgrania i każdy robi coś innego i dzielą się na "grupy".

Serwer spoko, prezka c*****a. Jeśli ładujecie w ISa, to uważajcie, bo różnie może być  -.-

Ja go z serwera nie wyjebałem, tylko Drake konto mu usnoł wraz z GM on jest tylko adminem forum oraz ts3.

jest Argin to nawet tam nie ide ;) dziecko wszędzie się pcha a potem mu ranga odpier nie polecam.

a co ma Argin do mojego serwera? to nie jego serwer.

Opublikowano

O jaki keylloger chodzi? - http://www.mpcforum.pl/topic/1428358-divineworldeu-dedyk-easy/?p=12133271

Zapraszamy wszystkich do rejestracji na forum.evlaria.pl

Wyjaśniliśmy Ci wszystko, od a do z o co chodzi. A Ty w dalszym ciągu pleciesz swoje bzdury. Potrafiłeś do divine wj***ać key'a, na TS'ie sam nie potrafiłeś się wytłumaczyć i zgoniłeś całą winę na : 1. Lajk'a, który w tej sprawie znalazł się kompletnie z dupy, 2. Evler'a, który jako jedyny Cię bronił i wierzył w Twoją niewinność, żeby było jeszcze śmieszniej po całym zdarzeniu uciekłeś od nas z TS'a. Teraz 2 sprawa, zazdrość musiała Cię zżerać skoro aż tak zależało Ci by to Twój TS był serwerowym Evlarii. Jesteś w Team'ie na forum, jesteś częścią tego zespołu, a jak ostatni idio** ddosowałeś TS'a, którego wybrał sam Evler. A skoro on go wybrał, nie miałeś nic tutaj już do powiedzenia, tak? Strzelam, że tym również pochwaliłeś się komuś tak jak z Keyloggerem skoro dotarło to aż do "znienawidzonego" przez Ciebie Ts'a. 

­

Arcymistrz
Opublikowano

Panowie, proszę o zaprzestanie najeżdżania na Argina i rozpoczęcie wyrażania swojej opinii na ten temat odpowiednio. Wystarczy wyrazić się negatywnie o administracji na forum, a nie gadać o czymś co może było nie posługując się żadnymi dowodami. Nie chce mi się banować połowy osób, które się tu wypowiedziały, dlatego proszę o odpowiednie zachowanie. 

Opublikowano

Witam z tej strony Drake technik serwera co ty  pierdolisz ? Argin nie ma nic z tym wspólnego wiem  jest wkurwiający ale dużo umie i jest w porządku i nie potrafiłby komuś zajebać 4 "ech kafli $  więc prosze nie rozśmieszaj  mnie nie chcę mieć z tobą nic wspólnego po tej akcji takiego samego zdania jest Evler i po prostu  obaj mamy na ciebie wywalone po prostu  zawiodłem się na tobie ważne ,że serwer na tym nie cierpi bo dużo pracy w niego włożyłem w raz z Evlerem i nie pozwole by z byle powodu to upadło a i  apropo is"a człowieku  przypomnij sobie wstecz 4dni temu do cholery  sam mówiłem  ,że is  zrobimy ubogi bo nie chcemy zdzierać kasy z ludzi i nie chcemy aby  była zasada pay to  win u nas panuje uczciwość i jakaś  demokracja a nie pieniądze jak na innych serwerach nie obchodzi mnie już to masz się trzymać z daleka od naszego serwera  od Argina i od Evlera albo będziesz miał doczynienia ze mną.

Podrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...