Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić by trainer w GTA V działał tylko w Online?

Lixtem123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jest jakiś  trainer żeby sie pobawić i żeby działał tylko na singleplayer ? żeby na multiplayer nie działało no żeby poprostu bana na multi nie dostać. Mam jeszcze jedno pytanie jeśli pobiore jakiegoś trainera zainstaluje dodam sobie lvl w multiplayer i odrazu odinstaluje cheata to moge dostać bana? a jak tak to to bedzie perm? Mój kolega  od jakiś 2tyg albo i wiecej moduje multiplayer  daje hajs spawnuje ufo itp nadal nie ma bana od czego to zależy?

Opublikowano

http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/

Skanu nie daje bo to strona twórcy modu.

Z tego co wiem ten trainer działa w taki sposób, że normalnie odpala się na singlu a przy próbie odpalenia multi automatycznie zamyka grę.

Tak, jak używasz cheatów na multi możesz dostać za to bana. To tylko kwestia czasu.

who cares?

Opublikowano

http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/

Skanu nie daje bo to strona twórcy modu.

Z tego co wiem ten trainer działa w taki sposób, że normalnie odpala się na singlu a przy próbie odpalenia multi automatycznie zamyka grę.

Tak, jak używasz cheatów na multi możesz dostać za to bana. To tylko kwestia czasu.

Jak bede używał tego na singlu to nie dostane bana?  a i jeśli pobiore jakiś inny trainer i bede używał tylko w singlu a jak bede chcial na multi grac i odinstaluje to moge dostac bana na multi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...