Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek z mocnym kablem

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje słuchawek, potrzebuje czegoś dobrego głównym problemem u mnie jest kabel, w każdych słuchawkach jakie miałem, zawsze rozwalałem kabel, nie wiem czy ja jestem jakiś zje*any czy to słuchawki dziadowe. Teraz mi kabel pękł i nie działa jedna słuchawka kiedyś, kabel na pół poszedł. Zastanawiam się nad słuchawkami bezprzewodowymi, ale nie wiem czy to dobry pomysł, szczególnie że często z słuchawek korzystam, i obawiam się jak by to było. Mogą być także przewodowe słuchawki, ale z wytrzymałym kablem, najlepiej jakimś anty-debilowym. 

Cześć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bezprzewodowe to chyba dobry pomysł, sama się na takie szykuje, ale wolę kupić jakieś droższe, żeby trochę podziałały :D

Też mam to samo z kablem od słuchawek. Zwykle jest za długi i krzesłem przejadę i po słuchawkach. Kupuję nowe co 2-3 miesiące, nie ważne czy za 15 zł, czy za 50zł, zawsze albo słuchawki przestaną działać, a najczęściej mikrofon :D Więc nie jesteś sam! :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Możesz kupić słuchawki i zrobić recabling, jak użyjesz mocnego kabla to nic się nie stanie. A co do bezprzewodowych słuchawek to raz są szumy i zakłócenie, a dwa, że nawet te z wyższej półki grają gorzej od normalnych słuchawek które kosztują pare x mniej.

Bezprzewodowe to chyba dobry pomysł, sama się na takie szykuje, ale wolę kupić jakieś droższe, żeby trochę podziałały :D

Też mam to samo z kablem od słuchawek. Zwykle jest za długi i krzesłem przejadę i po słuchawkach. Kupuję nowe co 2-3 miesiące, nie ważne czy za 15 zł, czy za 50zł, zawsze albo słuchawki przestaną działać, a najczęściej mikrofon :D Więc nie jesteś sam! :D

To kup raz a porządniej(2-3stówy) i będziesz miał spokój na parę lat jak nei dłużej.

Opublikowano

Jaki masz model? Jak jakieś dobre to zrób recabling.

Ile masz kasy? Bezprzewodowe to szajs, nie opłaca się tego brać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...