Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byscie chcieli zobaczyc na skyblocku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byscie chcieli zobaczyc na dobrym serwerze skyblock ? I czy sie oplaca taki serwer tworzyc ? Jakie pluginy byscie chieli zobaczyc ? Jakies misje jakies questy by byly na takim serwerze .

@Diaxower kazal sie zapytac (powiedzial ze nie chce tracic fejmu a ja dalem sie namowic)

Opublikowano

Przede wszystkim doświadczoną administrację, która będzie pomagała graczom. Do tego dobrze rozplanowany system ekonomii, aby gra nie znudziła się po 5 dniach. 

Opublikowano

Fajny system zadań

Przede wszystkim doświadczoną administrację, która będzie pomagała graczom. Do tego dobrze rozplanowany system ekonomii, aby gra nie znudziła się po 5 dniach. 

Co masz na myśli z tą ekonomią ?

1KOBv.png

Opublikowano

Fajny system zadań

Co masz na myśli z tą ekonomią ?

Chodzi mi np. o sprzedawanie/kupowanie surowców na wyspę, ekwipunku, itd. Ekonomia powinna być zrobiona tak, żeby po 2-3 dniach gra się nie znudziła, po prostu.

Jeśli masz wszystko na wyspie to jaki jest sens grać dalej? 

Opublikowano

Na takim serwerze jak na każdym, kluczem do sukcesu jest dobra atmosfera "tworzona" przez administrację oraz, jak wspomniał kolega CusT, dobrze rozplanowaną rozgrywkę.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Przede wszystkim chciałabym zobaczyć spawn i budowle generalnie nie robione w pięć minut na tzw. kolanie, tylko profesjonalnie zrobiony serwer, z fajną i dojrzałą administracją, a do tego aby serwer był bez jakiś udziwnień typu minigry, etc. Prosty, fajny skyblock z dobrą ekonomią wystarczy.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinno znaleźć się na dobrym skyblocku:

- Parę wysp o różnym poziomie trudności

- Dobrze zrobiony sklep (bez bugów, dobre ceny etc.)

- Jakieś poradniki od was (np jak rozpocząć swoją przygodę, co należy zrobić na początku)

- Miła atmosfera bez 'dzieci' co wyzywają się bo im coś nie wyszło na wyspie

- Ciekawe eventy

- Możecie robić to co mrpurpose, tylko że wybierać parę wysp i rozlosować między nimi ciekawe nagrody 

- Dla mnie ważny jest też kontakt z administracją, ważne żeby był szybki odzew od was to naprawdę dużo pomaga ;) 

Myślę, że z tego co napisałem do ciebie wykorzystasz na twoim serverze :) Pozdrawiam

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Według mnie mógłbyś zrobić na takim serwerze 5/6 nowych wysp, które gracze mogliby sobie wybrać, a nie tylko jeden schemat.

Opublikowano

Na takim serwerze chciałbym zobaczyć jedną i najważniejszą rzecz, czyli dobrą administrację, która jest miła dla graczy i dba o serwer, a nie tylko myślenie o wyciąganiu $ od osób, które grają na tym serwerze.

Również chciałbym zobaczyć reklamę, która przyciągnie ze sobą efekty dużej ilości graczy na serwer. 

Co do pluginów, które chciałbym zobaczyć na serwerze, to przede wszystkim jakieś ciekawe, a nie zbędne, które będą tylko zaśmiecać serwer. 

Już nie chodzi o te autorskie pluginy, które tak każdy chcę, ale przynajmniej o jakieś ciekawe dla graczy.

Pozdrawiam,

Lord.

Opublikowano

Na takim serwerze chciałbym zobaczyć jedną i najważniejszą rzecz, czyli dobrą administrację, która jest miła dla graczy i dba o serwer, a nie tylko myślenie o wyciąganiu $ od osób, które grają na tym serwerze.

Również chciałbym zobaczyć reklamę, która przyciągnie ze sobą efekty dużej ilości graczy na serwer. 

Co do pluginów, które chciałbym zobaczyć na serwerze, to przede wszystkim jakieś ciekawe, a nie zbędne, które będą tylko zaśmiecać serwer. 

Już nie chodzi o te autorskie pluginy, które tak każdy chcę, ale przynajmniej o jakieś ciekawe dla graczy.

Pozdrawiam,

Lord.

Co do reklam, znasz jakiegoś youtubera co gra na skyblockach ?

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...