Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer Minecraft stworzyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym stworzyć serwer do minecraft'a ale mam problem bo nie wiem jaki...

możecie dać jakieś rady jaki by najlepiej stworzyć serwer za dobre odpowiedzi daje + :)

Opublikowano

Ja chętnie zagrałbym na serwerze pvp z systemem leveli oraz waluty serwerowej. Za każdy lvl gracz dostawałby diament, który byłby tą walutą serwerową i za np. 10 diamentów może ulepszyć żelazny miecz na diamentowy. To samo z enchantami.

Opublikowano

Ja chętnie zagrałbym na serwerze z dobrą, "ciepłą" atmosferą. Wydaje mi się, że tryb mógłby być dowolny, ale ta atmosfera to najważniejsza, przynajmniej dla mnie. :)

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

A co myslicie o serwerze Jail ?

Jeśli będzie to kolejny przeciętny serwer, bez żadnych dodatków, które przekonałyby mnie do gry na tym serwerze to nie pograłbym. Serwer musi posiadać coś unikalnego. :)

Jeśli nie masz pomysłu na serwer to chyba lepiej go nie tworzyć, bo stracisz pieniądze i czas. 

Opublikowano

A byście mogli napisać jakieś pomysły co do serwera jail/pvp 

ja mam już pare pomysłów tylko chcem wasze zobaczyć :)

Opublikowano

Stwórz coś oryginalnego. Ja szczerze ci powiem zagrał bym na serverze z klimatem Day'z. Tylko nie taka minigra jak na vertez'ie czy na innych serverach, tylko normalna rozgrywka w tego typu świecie :)

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Serwer Survival+Frakcje :v Zwykłe wojny gildii:)

Takich serwerów jest cała masa i nie ma w nich już nic oryginalnego, więc nie wiem czy jest sens tworzyć taki serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...