Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam wspolwlasciciela oraz technika

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam współwłaściciela na mój serwer skyblock. Maszyna 30gb ram sloty dowolna ilość na współwłaściciela wymagana składka w proporcji on 30% ja 70%. Minimum 14 lat. Szukam technika na serwer wymagane minimum 14 lat + umiejętność pisania skryptów. 

Tak maszyne 30 gb ramu macie, a umiejętności pisania i czytania ze zrozumieniem to nie masz? Bo jakoś nie widać. Nie podałeś ceny, która wchodzi w składke, 2 razy napisałeś wiek, co to za serwer który będzie na skryptach. Tego nie można nazwać "mój serwer", chyba na kogoś innego serwer nie szukasz współwłaściciela :)

I taka mała wskazówka, ram to nie wszystko :*

Nie polecam

Opublikowano

Na technika mogę się zgłosić, piszę autorskie skrypty.­

Mogę na technika, potrafie ogarniać pluginy i pisać skrypty - napisz na PW

podajcie gg lub skype na pw.

Tak maszyne 30 gb ramu macie, a umiejętności pisania i czytania ze zrozumieniem to nie masz? Bo jakoś nie widać. Nie podałeś ceny, która wchodzi w składke, 2 razy napisałeś wiek, co to za serwer który będzie na skryptach. Tego nie można nazwać "mój serwer", chyba na kogoś innego serwer nie szukasz współwłaściciela :)

I taka mała wskazówka, ram to nie wszystko :*

Nie polecam

Skrypt jest po to by go używać nie polecaj sobie mnie chodź mnie nie znasz i wgl. I już lepiej nie komentuj bo sobie tylko posty nabijasz a to jest zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...