Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie brać najlepsze czołgi?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry :)

Mam pytanie bo zaczynam z wot i mam pytanie jakie są najlepsze czołgi bo kolega mówił żeby kupować

Niszczyciele - Francja

Altyneria - USA

Tiger P - Niemcy

I mam dowód prośbę czy warto tak iść i jakie są najlepsze ZSRR

Opublikowano

Moim zdaniem niszczyciele to 8 tier najlepszy do gry rhm a 10 tier to jg pz e100. Artyleria jak kto lubi, ale najprzyjemniej mi sie grało francuską z racji na magazynek w 10 tierze. Ciężkie 8 tieru to dla mnie is3, a 10 tieru to e100, is7. Osobiscie najbardziej preferuję grę medami. Mój ulubiony T 62A.

Gdybys kupowal czolg premium zastanow sie ktorym zwyklym czolgiem najlepiej Ci sie gra, by pozniej na premiumce szkolic sobie zaloge, bądź czołgów której nacji będziesz miał najwiecej ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Francuzi aktualnie mają tragiczne TD'ki, nie ma co w nie brnąć. Arte lepiej brytyjską, ale usa też dobra. Maus podobno bardzo dobry po nerfach penetracji, z medów polecam ruskie linie.

Opublikowano

ZSRR:

- medy (obj 140, t-62a)

- ciężkie (is7)

TDki:

- USA (t110e3)

- Niemcy (wt auf e100) Jp Pz E100 nie polecam

Niemcy:

- ciężkie (e100)

Zdecydowanie warto iść w ruskie. Jest to wręcz wskazane żeby jako pierwszą linię zrobić ruskie HTki bo na nich najlepiej nauczysz się grać i linia w całości jest bardzo przyjemna.

Opublikowano

Ja wybrałabym inaczej

Niemcy - TD (Wafel)

Francja - MT(BatChat)

ZZSR - SPGS.(Obj 261)

USA - HT,MT,TD(E5,Patton,E3)

Niemcy maja slabe td, wafel po nerfach jest slaby i nigdzie nie uzywany, na cw sie nie nada. Arte bierze sie glownie gc brytyjska, a pattona nigdy na cw nie widzialem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja arty polecam brytyjskie, sam nimi gram i jestem zadowolony :) Całkiem przyjemna linia, poczynając od II tieru.

Opublikowano

ja ci polecam wszystkie czolgi 

mam 23X i gram kazda na cw tez gram czesto czolgami nie uzywanymi przez reszte 

co jest glupie bo kazdy czolg sie nada na cw nw kto wymyslil ze  5 czolgow sie nadaje na cw a 10 innych nie haha dobre

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ja ci polecam wszystkie czolgi 

mam 23X i gram kazda na cw tez gram czesto czolgami nie uzywanymi przez reszte 

co jest glupie bo kazdy czolg sie nada na cw nw kto wymyslil ze  5 czolgow sie nadaje na cw a 10 innych nie haha dobre

Autorom tego stwierdzenia chyba chodziło bardziej o to że niektóre czołgi są "łatwe" , a niektóre wymagają dużego  skilla. Innymi słowy gimby maja ból dupy, że coś jest dla nich zadobre.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...