Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - gra bez powodu się wyłącza

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z GTA Online. Mianowicie po pierwszym uruchomieniu gta online z menu gry było wszystko ok. Stworzyłem postać, przeszedłem samouczek. Po przejściu deatchmeatchu (nwm czy dobrze napisałem) wyświetliła mi się taka tabela i pisało tam ile zabójstw ma dany gracz itp. i wyszłem z tego. Chwilę się tam wczytywało a miasto było widać z góry. I nagle słychać trzy dźwięki systemu takie jak przy włączaniu się jakiegoś komunikatu i gra się wyłącza. Próbowałem też wejść w tryb fabularny i potem w menu w online. Znowu Los Santos było widać z góry pisało "Wczytywanie GTA Online" słychać te trzy dźwięki i puf GTA się wyłącza, przechodzi na pulpit chwilę widać ikonkę na pasku dolnym i po chwili znika. Proszę o pomoc!!!! Bardzo mi zależy na graniu w Online :(

Opublikowano

Jesteś pewny, że Twój komputer da radę udźwignąć GTA V? Po włączeniu gry spróbuj wejść do Menadżera zadań (Ctrl + Alt + Delete) i ustawić priorytet procesu na wysoki. Przed odpaleniem gry wyłącz zbędne programy, takie jak przeglądarka lub różne komunikatory. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...