Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MilkiMC

Mikomik05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MILKICRAFT

Od razu nie mówię że to najlepszy serwer minecraft bo tak nie jest. Takich serwerów jest pełno każdy serwer jest inny lecz o serwerze:

Serwer EasySV MilkiMC easy jesteśmy serwerem od 1 roku:

SLOTY:  100

Screeny z serwera dodam  po starcie jak zbudujemy nowy spawn.

Serwer rusza JUTRO o 18:00 (Może się przesunąc!)

Na serwerze znajdziecie gildie nie piszę że są jakieś po autorskie bo nie mamy autorskich pluginów nie kłamię bo tak można wyrobić złą opinię o serwerze.

Serwer ip: milkicraft.ench.pl

Zapraszamy na serwer ekipa milkicraft <3 Mikomik05,I Youtuber riczardyt,2xWisniaPL,Kuba_Miner Więc.. no to tyle zapraszamy :)

Cool-Text-141943018572139.png

Opublikowano

­Proszę dodać więcej informacji o serwerze, typu: screenshoty, drop z stone itp. :]

24h

Opublikowano

­Proszę dodać więcej informacji o serwerze, typu: screenshoty, drop z stone itp. :]

24h

Chyba muszę kolejnego pseudo-moda zmieszać z błotem.. Od kiedy obowiązkiem jest dodawanie 'informacji' o serwerze w postaci screenów czy informacji o dropie ze stone. I czym według Ciebie jest 'itp' ? Przestań nabijać reputacje takimi debilnymi postami bo mogę Ci zapewnić problemy. :)

Opublikowano

­

Chyba muszę kolejnego pseudo-moda zmieszać z błotem.. Od kiedy obowiązkiem jest dodawanie 'informacji' o serwerze w postaci screenów czy informacji o dropie ze stone. I czym według Ciebie jest 'itp' ? Przestań nabijać reputacje takimi debilnymi postami bo mogę Ci zapewnić problemy. :)

Moim obowiązkiem jest zadbanie o prezentacjach serwera. Tej prezentacji, jej brak.

Nie będę dalej dyskutował o tym co sobie myślisz.

Opublikowano

­

Moim obowiązkiem jest zadbanie o prezentacjach serwera. Tej prezentacji, jej brak.

Nie będę dalej dyskutował o tym co sobie myślisz.

Nie zmuszam Cię do dyskusji ale.. To jest prezentacja więc jak jej może nie być? I radzę do szkoły uczęszczać bo z pisaniem u Ciebie niezbyt dobrze. Aha i ja o tym nie myślę tylko to Ci wygarniam bo słaby z Ciebie Moderator. ;)

Opublikowano

Na następny raz takie sprawy wyjaśniajcie sobie na PW, a nie robicie z tematu off-top. Co do dodania większej ilości informacji na temat serwera, to bez przesady, może zostać tak jak jest. 

Jeżeli dyskusja na ten temat w temacie dalej będzie się toczyła, to polecą punkty, a w innym wypadku blokada postów. 

Opublikowano

Na następny raz takie sprawy wyjaśniajcie sobie na PW, a nie robicie z tematu off-top. Co do dodania większej ilości informacji na temat serwera, to bez przesady, może zostać tak jak jest. 

Jeżeli dyskusja na ten temat w temacie dalej będzie się toczyła, to polecą punkty, a w innym wypadku blokada postów. 

No ale bez przesady, jak nawet ip nie podał.

@topic

Prezentacja jakoś nie zachęciła mnie do gry, a nawet jakbym chciał wbić to nie ma ip.

No ale życzę powodzenia.

Opublikowano

No ale bez przesady, jak nawet ip nie podał.

@topic

Prezentacja jakoś nie zachęciła mnie do gry, a nawet jakbym chciał wbić to nie ma ip.

No ale życzę powodzenia.

Pewnie dlatego, że jest była to zapowiedź.

Co do prezentacji - brakuje mi tutaj estetyki, która zachęciłaby mnie do gry na tym serwerze.

Opublikowano

Estetyka.. Pisałem tto na szybko start przesuwa się na jutro niestety.. Sorka dodam  ip i zmienie :)

(Grafik robi nową prezentacje..)

(Zdaem kolano więc nie mialem czasu startować przepraszam :-c)

Opublikowano

Start za pół godziny! Robie stoniarki ;-;

przynajmniej 10 osob nie wbije ;C

Wiem czm nie wbiją bo brak estetyki w prezce

@Edit Wystartowalismy. Będę o 19.

Opublikowano

To jest serwer? Haha, dobre zarty... Nawet Auto wiadomosci nie sa ustawione.. Nic nie jest ustawione...

Serwer do dupy nie polecam i odradzam nawet zagladania tam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...