Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CsGOLounge nie widzi broni ze skrzynek Falchion

breedovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokazuje mi wszystkie inny przedmioty, poza właśnie tymi z kolekcji falchion.

Poczekaj z godzinke - dwie i jestem pewien, że itemki pojawią się na stronie.

Lounge najprawdopodobniej jest obciążony.

Opublikowano

Generalnie to trwa od wczoraj, czy nawet jeszcze dzień wcześniej. Spróbuję może zmienić trade url

edit

Trade url też nic nie dał. Na moim profilu cs go lounge są wykrywane te skiny, ale już kiedy chcę betować to nic.

Opublikowano

Generalnie to trwa od wczoraj, czy nawet jeszcze dzień wcześniej. Spróbuję może zmienić trade url

edit

Trade url też nic nie dał. Na moim profilu cs go lounge są wykrywane te skiny, ale już kiedy chcę betować to nic.

Jak wyżej napisałem.

Serwery Lounge'a są obciążone.

Potrzeba czasu na załadowanie nowych skins'ów.

Opublikowano

@Sztoss

Ja jestem pewny że mu się nie pojawią :) z nowych operacji niektóre skiny są blokowane przez csgolounge ze względu na skoki cen*

461_0xlady.png

Opublikowano

zawsze nie pokazuje skinów z najnowszej skrzynki/operacji, dopiero jak wyjda nowe skrzynki bedzie mozna nimi obstawiac

Bzdura.

Może masz blokadę na wymianę tymi skinami? Dostaje się ją na tydzień po wymianie/kupnie/wylosowaniu. Tak samo nie można ich w tym czasie sprzedawać na rynku.

Opublikowano

Bzdura.

Może masz blokadę na wymianę tymi skinami? Dostaje się ją na tydzień po wymianie/kupnie/wylosowaniu. Tak samo nie można ich w tym czasie sprzedawać na rynku.

@Desperado98 

może jak ty nie wiesz to się nie wypowiadaj! powiem ci więcej że teraz nawet nie można obstawić  M4A4 dragon king z operacji chroma 1 i co ? zatkało kakao

461_0xlady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...