Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można zostać nie przepuszczonym do następnej klasy przez nieobecność na zakonczeniu roku?

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chodze do zawodowki, nie mam zaplacone 360zl jeszcze za rok tak więc świadectwa i tak nie mogłem odebrać teraz tylko zapłace na wejściu we wrześniu i je wezme, aczkolwiek uznalem że nie będę tak o na apel szedł. Mam oceny pozytywne, żadnej nklk, zachowanie dobre, czy to możliwe aby nauczyciel nie zaliczył mi roku?

graphic.png

Opublikowano

Myślę, że nie. Jeżeli się dogadałeś w sprawie spłaty... Chociaż nawet mimo tego, że nie zapłaciłeś nie powinni tak pochopnie postąpić.

Jednak pewny nie jestem.

Opublikowano

To znaczy sprawą co do nie odebrania świadectwa jest jasna, świadectwo leży 3 lata jak się chodzi do szkoły i to niczego nie zmienia, rozmawialiśmy wcześniej z dyrektorem, poprostu co 720 zł możesz odebrać kolejne, tylko dzisiaj na zakonczeniu roku na którym mnie nie było ( no bo po co 1 klasa to ani się nie zegnam, ani nie odbiore świadectwa..) a mi kumpel powiedział że moja nauczycielka uznaje że mnie nie przepuszcza bo mnie nie ma na apelu, i teraz w sumie nie wiem czy robi że mnie idiote czy serio nie zdalem..

graphic.png

Opublikowano

Zawodówka to nie jest dobry wybór. Idź na studia tak jak ja. Jestem fajnym i mądrym chłopakiem, mama często mówi o mnie 'cool boy'. Koledzy nie bardzo podzielają opinie mamy i często wyśmiewają się ze mnie, ale nie ma to znaczenia, bo dla mnie i tak najważniejsza jest opinia mamy.

Opublikowano

Wtf up ;_:
Wybrałem zawodówkę, ponieważ czuje powołanie w zawodzie, który wybrałem i mam zamiar się w nim wspiąć jak najwyżej.

graphic.png

Opublikowano

Kiedyś trolle były przynajmniej śmieszne, czasy dordo czy tego typka z shotgunem na profilowym :v a teraz takie śmieci

graphic.png

Opublikowano

A co ma nie przyjscie na zakonczenie do nie zdania roku?

Odbierzesz świadectwo i tak dopiero jak zapłacisz, nie masz czym sie przejmować ;D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra, dzięki, najwidoczniej 1. moja nauczycielka jest jakaś niezbyt i próbuje mi życie utrudnic / 2. kumple robią ze mnie idiote..
Dziekuje ;)

graphic.png

Opublikowano

Powinien byc opikun chociaz :) Idz do szkoły w poniedziałem xD i sie spytaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...