Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Serwera] kVkis

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam teamspeaka który jest aktualnie 15 na polskim gametrackerze a jego nazwa zaczyna się na E.

On nie szuka gówna, na którym są lagi, wywala cały czas, ping jest ok 50, administracja to banda gimbusów i przygłupów, którzy nie rozumieją znaczeń słów które wypowiadają a zwłaszcza Ty :D, na którym język serwera zmienia się co godzine oraz na którym jest szanowny pan Khotleak, który już zmienił ikonki na stare. No kuźwa będę płakać jak wam to padnie za pare miechów i równocześnie śmiać się wam w twarz, bo jesteście bandą idiotów :D pozdrawiam! :D

Co do tematu zapraszam do mnie, ip masz w profilu, nie musisz uzupełniać daty, wszystko darmowe! :)

Opublikowano

On nie szuka gówna, na którym są lagi, wywala cały czas, ping jest ok 50, administracja to banda gimbusów i przygłupów, którzy nie rozumieją znaczeń słów które wypowiadają a zwłaszcza Ty :D, na którym język serwera zmienia się co godzine oraz na którym jest szanowny pan Khotleak, który już zmienił ikonki na stare. No kuźwa będę płakać jak wam to padnie za pare miechów i równocześnie śmiać się wam w twarz, bo jesteście bandą idiotów :D pozdrawiam! :D

Co do tematu zapraszam do mnie, ip masz w profilu, nie musisz uzupełniać daty, wszystko darmowe! :)

Kolego proszę bez spin, bo następnym razem poproszę o warna dla Ciebie.

Najlepszym TS3 jest serwer Surka lub Dark`a z GWT.

Opublikowano

On nie szuka gówna, na którym są lagi, wywala cały czas, ping jest ok 50, administracja to banda gimbusów i przygłupów, którzy nie rozumieją znaczeń słów które wypowiadają a zwłaszcza Ty :D, na którym język serwera zmienia się co godzine oraz na którym jest szanowny pan Khotleak, który już zmienił ikonki na stare. No kuźwa będę płakać jak wam to padnie za pare miechów i równocześnie śmiać się wam w twarz, bo jesteście bandą idiotów :D pozdrawiam! :D

Ty też, ale nikt tego nie pisze publiczne.

Polecam ts.mpcforum.pl inne serwery są badziewne jak szczaw, każdy ma to samo a każdy gimbusiarski administrator spina dupę na tym forum, że jego ts3 jest najlepszy, elo.

Opublikowano

@.HEAVEN.

Jak tam twój denny 120 osobowy teamspeak? Osiągnij coś tym malutkim gównem a potem dopiero wypowiadaj się na temat innych serwerów. Owszem serwer stoi w Amsterdamie więc pingi nie będą jak w hosteam 15-20 tylko 30-40 ale to nie robi żadnej różnicy podczas komunikacji głosowej - pakiety stałe 0,00%. Jeżeli masz jakieś dowody na to, że teamspeaka wywala lub jest niestabilny proszę o podesłanie. Banda gimbusów? Narazie wy tylko okazujecie poziom typowych "gimbusów" próbując atakować serwery w celu nabycia nowych użytkowników. Zgadzam się z tobą - serwer należy do Khotleaka i Benjamina, do osób które miał kiedyś top 2 serwer na świecie i mają w teamspeaku duże doświadczenie. Ty jesteś takim pionkiem którego zbijamy. Serwer padnie za pare miechów? Bez komentarza. Stój sobie dalej na tym gównianym vps z hosteamu za 30 złotych i prowadzać dalej ten twój mizerny teamspeak.

@Cookie™

To samo - tylko ty nawet swojego serwera nie masz.

@CookieOffcial

Nie polecam ts-4u. Dlaczego? Gildie mają ukryte uprawnienia na rangach lub na id do widzenia IP innych użytkowników - coś na zasadzie "jest wojna, bierzemy ip od mistrza i ddosujemy". W sumie sam lider gildii BIRD który tam siedzi ze swoją ekipą mi to powiedział.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@Er3oR Gdyby nie Heaven i dRC nie miałbyś 450 osób na serwerze , jeszcze wbijane botami  o.O Jeżeli chodzi o dowody na ten cały blazingfast to mogę cię uspokoić że doczekasz się konkretnych dowodów że jest on niestabilny.

Jeżeli chodzi o ts-4u , lider gildi sam tam siedzi i ma się dobrze nie ma żadnych "ukrytych uprawnień" więc nie bądź taki pewny i nie wypowiadaj się na temat nie sprawdzonego info.

Pozdrawiam :)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiej rywalizacji myślałem, że serwery TS to wspólna miłość, a tu takie rzeczy.. Cóż, na razie zawitałem na serwer z pierwszego postu gdy będę odczuwał jakieś niedogodności na pewno zmienię Go, skoro jest tyle chętnych do nabycia nowej grupki użytkowników. Prosiłbym o niezamykanie tematu-może On się przydać w przyszłości.

Opublikowano

@Er3oR Gdyby nie Heaven i dRC nie miałbyś 450 osób na serwerze , jeszcze wbijane botami  o.O Jeżeli chodzi o dowody na ten cały blazingfast to mogę cię uspokoić że doczekasz się konkretnych dowodów że jest on niestabilny.

Jeżeli chodzi o ts-4u , lider gildi sam tam siedzi i ma się dobrze nie ma żadnych "ukrytych uprawnień" więc nie bądź taki pewny i nie wypowiadaj się na temat nie sprawdzonego info.

Pozdrawiam :)

450 użytkowników - 30 adminów, 100 botów nabijających użytkowników na vipie 17 (nie wiem gdzie teraz się schowały, ale mam ich w znajomych i są online :D) licząc, że za mojej kadencji miałem 512/512 i trzeba było wywalać afkowiczów, wy macie jakichś 300 użytkowników. Nie chce mi się kłócić bo to i tak do niczego nie doprowadzi, nudne się to robi, lecz prawda i tak wyjdzie na jaw.

Ty też, ale nikt tego nie pisze publiczne.

Polecam ts.mpcforum.pl inne serwery są badziewne jak szczaw, każdy ma to samo a każdy gimbusiarski administrator spina dupę na tym forum, że jego ts3 jest najlepszy, elo.

Chciałeś rozmawiać z moimi plecami? Czy za wysoki poziom? Oryginalne to możesz mieć ikonki robione w topowym programie PAINT

Nie spodziewałem się takiej rywalizacji myślałem, że serwery TS to wspólna miłość, a tu takie rzeczy.. Cóż, na razie zawitałem na serwer z pierwszego postu gdy będę odczuwał jakieś niedogodności na pewno zmienię Go, skoro jest tyle chętnych do nabycia nowej grupki użytkowników. Prosiłbym o niezamykanie tematu-może On się przydać w przyszłości.

W tych czasach serwery teamspeak3 to duża rywalizacja, każdy chce osiągnąć szczyt - być najlepszym i najbardziej znanym. Jeżeli chcesz serio znaleźć coś stabilnego, godnego uwagi - radzę wejść na top5 serwerów na GT i poszukać ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...