Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca sezonowa

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szperam po internecie, by znalezc coś na wakacje, jednak nic ciekawego w moim mieście znalezc nie mogę. Pomyślałem, że wyślę kilka maili do sklepów komputerowych, być może tam coś się dla mnie znajdzie. Nie mam pojęcia co napisać i jak napisać, gdyby ktoś mógłby w ładny, prosty i krótki sposób spytać o prace, możliwość itp. Niestety nie jestem humanistą. :lol:

Opublikowano

Szukanie nie boli ;_;

Przykładowe

Tomasz Milewski
ul. Marszałkowska 20/45
00-950 Warszawa Warszawa, dnia 15.01.2010r.  

Kierownik Sklepu "Joker"
ul. Wileńska 13/44
00 - 911 Warszawa

Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w Pańskim sklepie "Joker" na stanowisku sprzedawcy.

Posiadam doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, wcześniej pracowałem jako sprzedawca w sklepie sportowym GoSport. Chciałbym nadal pracować w branży odzieżowej, a moje zainteresowania modą i doświadczenie zawodowe uzasadniają wybór pracy w Pana sklepie "Joker".

Z miłą chęcią spotkam się z Panem, aby przedyskutować możliwość mojego zatrudnienia, proszę o kontakt.

Opublikowano

Jezeli nie mozesz znalezc... Poszukaj w necie. Jest wiele ofert dotyczących zarabiania w internecie, zbierania truskawek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...