Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

base address wot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Pawellek ... Gdy w CE gdy wpiszę się nazwe exeka zamienia się ona na adres bazowy exeka to robi CE aby życie było prostsze - ale bynajmniej to nie to samo.

@juurek Jeśli chodzi o adres bazowy, to fakt - ale obstawiam że raczej nie o to ci chodzi, raczej przekręciłeś jakieś słowo. Możesz wyjaśnić konkretniej co chcesz otrzymać?

Opublikowano

Chciałem sprawdzić czy da się zmienić jakieś wartości np. uzyskać więcej hp w danym czołgu lub dodania więcej amunicji lecz wydaję mi się że to nie jest wykonalne :P Poszperałem trochę po googlach próbowałęm dojść do bazy głownej która jest odpowiedzialna za amunicję doszedłem tylko do zwykłego adresu który jest za to odpowiedzialny, pózniej kliknąłem na czerwoną strzałke. No i kliknałem prawym na ten adres i zaznaczyłem find out what accesses this address poźniej w wocie strzeliłem pare razy żeby pokazało mi info i przekopiowałem dany ESI już nie pamietam jaki bo Jestem na innym komputerze. Wracając do tego to tak jak mowiłem przekopiowałem ten kod, później to wszystko wyłączyłem i nacisnąłęm New Scan, zaznaczyłem "Hex" i wkeiłem ten kod ESI co był z tamtego adresu i później mi nic nie znalazło i nie wiem czy to zrobiłem prawidłowo. :D

Bo z tego co pamiętam adres bazowy można zauważyc jeżeli jest napisany zielonym kolorem tak? 

Opublikowano

Nie da się tego tak po prostu zmienić, takie rzeczy WoT oblicza po stronie serwera.

Opublikowano

No ja już to wcześniej zauważyłem :p tylko chciałem się upewnić. A są jakieś inne sposoby żeby to zrobić? 

Opublikowano

Jedynym sposobem jest zdobycie dostępu do serwera, co z oczywistych względów jest niemożliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...