Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakończenie roku.

Kaczx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jutro wiadomo zakończenie roku i mam pytanko. Dostane świadectwo jeśli pisze poprawkę w sierpniu? 

Opublikowano

­Możesz dostać zastępcze świadectwo z oceną niedostateczną, albo dostać je po napisaniu poprawki. To już zależy, czy dyrekcja zdecyduje się na te "zastępcze świadectwa".

Opublikowano

Mój kolega, który wiedział, że nie zdaje to kręcił się rowerem koło szkoły, ale nie poszedł, więc chyba się nie dostaje jak się nie zdaje. Jeżeli piszesz poprawkę to lepiej idź :P

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

we wrzesniu dostaniesz ;]

Ok dzięki wszystkim za odpowiedź. Czyli nie ma co wstawać jutro przed 8 żeby tylko posłuchać panią dyrektor przez pół godziny. ^^

Opublikowano

Nie dostaniesz.Mój kumpel nie zdał i poprawia w sierpniu i świadectwa nie dostał ani nie mógł maturki/zawodowego pisać.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odpowiedź. Czyli nie ma co wstawać jutro przed 8 żeby tylko posłuchać panią dyrektor przez pół godziny. ^^

To lepiej przyjdź, to się dowiesz kiedy masz tą poprawkę. ;)

Opublikowano

Możesz dostać a możesz też nie. Na dwoje babka wróżyła. Ja nie mam tego problemu, bo jestem na studiach a ewentualne poprawki mam we wrześniu.

Opublikowano

Prawdopodobnie nie dostaniesz, ale iść Ci się opłaca - nauczyciele zawsze inaczej będą na Ciebie patrzeć, więc i poprawka pójdzie łatwiej. 

~ ~

Opublikowano

Co do poprawki to wszystko wiem kiedy jest i co mam się nauczyć nauczyciel wszystko mi już powiedział w tym tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...