Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Jezu! Ile jeszcze tych tematów z tym związanym na tym forum zrobicie?! Ja mam to za przeproszeniem w d**** co oni tam robią, straszyć sobie mogą do woli. Jak wy się boicie to bójcie się dalej i uważajcie bo coś wam zrobią. Dziękuję do widzenia.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ja nie gram na PL ale zarabiam tam żeby kiedyś sobie pograć :D i cały czas jadę na DH i nadal nie mam bana. Straszą ???

Opublikowano

Przeczytajcie jeszcze to

To jest ukryta treść, proszę

Jakiś gościu GearsOfDeath Pisze dokładnie to:

[...] @Topic:

Bardzo dobrze że zrobili te blokady niech jeszcze ustawią blokade na Fb i exp i spam boty i będzie git :)

A najlepiej zrobicie coś z Działem Cheaty,Boty i bugi na MPC forum bo tam jest bug na sm nawet opisany

Ehh już na board'zie widze chyba 2 lub 3 raz jak ktoś pisze o MPC...

76561198004076728.png
Opublikowano

Ile jeszcze tych tematów będzie ... Tak jak napisał Sketchy straszyc mogą ;) ale miejcie to w dupie... Dziękuje Dobranoc

11.jpg

Opublikowano

@UP

Może na noobow by sie sprawdziło, ale GM może udawać użytkownika i nabijać posty.....

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Pewnie straszą o tym programie , tak samo jak mówili o banach za Fb -.-

Jeżeli pomogłem , lub masz dziwną chęć pocieszenia mnie

DAJ +

Opublikowano

nic wam nie zrobią czego się bać ja kradne już kilka tygodni i nic a co do tych postów to co za problem wbić te 100 2dni na forum i masz 100postów jak nie więcej

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

straszyć sobie mogą, a co robią z chinolami? nic. lata to na botach niewiadomo ile tego a oni straszą...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

przecież nabicie 100 postów to moment.. pisać w kazdym temacie coś codziennie i jest git.. spamowac na pogaduszkach i już.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...