Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL, nowe konto?

xbercikovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dużo ludzi zakłada teraz nowe konta?

Bo mam już 30 poziom, ale jakoś mi nick już nie podchodzi i chcę założyć nowe konto.

Czy opłaca mi się w ogóle? W jakim czasie wbiję 30 poziom? I jak zrobić to najszybciej?

201dzc.png

Opublikowano

Skoro Ci nie odpowiada nick to co za problem nazbierać te ip i zmienić nick? ­

Opublikowano

W mojej opinii lepszym wyborem będzie po prostu zmiana nazwy przywoływacza, sam to robiłem już 2 razy. Jeśli jednak chcesz zakładać nowe konto to 2-3 miesiące spokojnego grania, możesz także zakupić exp boost w sklepie.

Opublikowano

­13900 ip lub 1300 rp. Wchodzisz w sklep a później zakładka konto.

Opublikowano

Skoro tak uważasz. Dla mnie głupotą jest robienie nowego konta, wbijanie po raz kolejny 30 lvl i zakupywanie prawdopodobnie tych samych postaci tylko dlatego, że nick był głupi, nie wspominając już o runach.
Tak z ciekawości, jaki sobie ustawiłeś nick, że masz zamiar stworzyć nowe konto?

Opublikowano

Mega głupotą jest zakładanie nowego konta.

Powiedzmy, że IP na zmianę nicku będziesz wbijał tyle, co expiąc od nowa 30 lv. Na nowym koncie nie będziesz miał dawnych postaci oraz runek. 

Jakbyś to czasowo obliczył to po prostu od nowa grać się nie opłaca :)

Opublikowano

Żeby mi się jeszcze chciało bić tyle ip, wolę robić nowe konto.

O wiele dluzej bedziesz tworzyc nowe konto niz nabijac IP na zmiane nicku, najlepiej pierw pozbierac na runki/postacie i zmien sobie nick-wtedy zacznij grac rankedy. Ewentualnie graj na innym serwerze z wybranym nickiem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...