Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz/Darius/Heca

Mr Mądrala

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który najlepszy do grania za dwóch?

• Fizz
      2
    • Darius
      1
    • Hecarim
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad tymi trzema postaciami. Jednak nie wiem którą z nich wykieruje team w łatwy sposób.

Mam już dość spadania z wysokiej platyny do V i z powrotem wbijania.

Co chwile mam Shaco w teamie który kompletnie nie wie jak grać, to samo (Lee sin, Nidalee, Yasuo, Ekko, Kalista).

Są to typowe picki w moim teamie 80% w każdej mojej grze. i w 80% są totalnie nieogarnięci, jakby 1 raz grali.

Widziałem mase gier gdzie Fizz ad z topa bądź jungli wygrywał prawie solo gre, Darius po wygranym topie robił zamieszania w tfach jak i Heca.

Dlatego mam dylemat, którą z tych postaci najłatwiej zagram za dwóch w razie przegranych innych linii.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Darius

+ tankowaty

+ dobre ulti do multi killów

+ spory dmg early

+ fajny pasyw

- brak escape

- łatwy do zgankowania

Opublikowano

Zdecydowanie Darius:
- Mocne DMG,
- Tankowaty,
- Można użyć kilka razy ulti jeśli z niego zabijemy wrogiego bohatera,
- Przyciągniecie,
­- Mało mobilny
- Często jest focusowany

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...