Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wgrywanie skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka mam problem z wgraniem skryptów szukam sobie skryptu kopiuje tą zawartość dodaje ten skrypt zaznaczam ale on mi nie działa. Mógł by ktoś mi zrobić paczke skryptów do Ahri nidalee katy i leblanc ?

Opublikowano

SIemka mam problem z wgraniem skryptów szukam sobie skryptu kopiuje tą zawartość dodaje ten skrypt zaznaczam ale on mi nie działa. Mógł by ktoś mi zrobić paczke skryptów do Ahri nidalee katy i leblanc ?

Jeśli jesteś free userem BoL dla ciebie będzie dostępny dopiero za parę dni z powodu patcha.

Opublikowano

Mam vipa

I jest też taka rzecz że jak wchodzę od gry i mam free skrypt do lb jestem już w grze przychodze na linie i nagle mi crashuje wyskakuaje błąd bugsplat 1v1 czy coś takiego

Opublikowano

Mam vipa

I jest też taka rzecz że jak wchodzę od gry i mam free skrypt do lb jestem już w grze przychodze na linie i nagle mi crashuje wyskakuaje błąd bugsplat 1v1 czy coś takiego

Na tą chwilę BoL jest świeżo po patchu i wywala co chwilę BugSplatta każdemu więc nie polecam grać. Pewnie fix będzie do jutra :P

Opublikowano

Aha czyli to nie jest błąd ode mnie ? 

A co z tymi skryptami ?

Poczekaj aż BoL będzie poprawnie działał i dopiero sprawdź czy te skrypty działają. Co do paczki jeśli znajdę jakieś ciekawe skrypty podeślę pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...