Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefon! Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam telefon Colorovo CityTone Lite, i postanowiłem go zrootować. Usunąłem kilka appek preinstalowanych, itp. I chciałem wejść w Google Play pobrać coś, i pisało, że Brak połączenia, choć miałem wi-fi i na necie strony wchodziły. Poczekalem kilka godzin, i znowu to samo. Postanowiłem usuwać pamięć podręczną itp. Nic to nie dało. Postanowiłem zresetować telefon do ustawień fabrycznych. I gdy wpisałem hasło do wi-fi robi się konto google, na początku chciałem zrobić, i po wpisaniu imienia i nazwiska, pisze, że nazwa jest nie dostępna, a gdy loguje się pisze Nie można ustanowić z serwerem stabilnego połączenia transmisji danych. Może to być tymczasowy problem lub telefon może nie być przystosowany do usług transmisji danych.Jeśli problem nadal występuje, skontaktuj się z działem obsługi klienta. Co zrobić?

Opublikowano

Załóz konto gmail na innym urzadzeniu (komputer, tablet)

I sie zaloguj na telefonie. Jezeli nie to musisz telefon odrootowac albo isc do serwisu bo na gwarancje nie przyjmą

Opublikowano

Ja tak miałem na lg e400 musisz wgrać na nowo system

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...