Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie dostępny Urfwick?

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem w top 100 warwicków na EUNE i chciałem zakupić dosyć starego skina jakim jest Urfwick czy będzie kiedykolwiek jeszcze dostępny? 

Opublikowano

Nie miej mi złe za słownictwo i sposób jaki będę się wyrażał ,ale.... c*uj nas to iż jesteś top 100 dla mnie możesz być -1 .... ,tutaj się nie chwalimy ,tylko prosimy o pomoc.. od tego jest forum,a działy do "chwalenia" się masz w innym sub ,więc daruj sobie czas na pisanie nie potrzebnych rzeczy i naszego osobistego czasu ,na przeczytanie kim ty jesteś...i gdzie... ,odpowiadając ci na pytanie i do informując twoją zj... osobę ten skin był dostępny parę miechów temu.. były wyprzedaże jak dobrze pamiętam,czy będzie dostępny? skąd my to możemy wiedzieć? my nie jesteśmy supportem "rito" ,tylko zwykłymi graczami... "bogatymi" w publiczne wiadomości.. ,więc jeśli nigdzie ani "tu" ,ani na stronach h2w etc nie ma info.... ,to musisz napisać do "rito" supportu ,może ci udzielą odpowiedzi ,a jak nie pisz do angielskiego ,tam zawsze tobie odpowiedzą,ew napisz na reddicie.... ,ale i tak lepiej będzie jeśli napiszesz do  support'u.

Nie pozdrawiam.

@Husoc cebula musi..... ,"popisywanie" się.. czymś co jest g*wno wartę.. + ww taka shitty postać mechanika op ultujesz i na tym polega ,tylko ta postać... ,ale cóż zrobisz... ,można się chwalić lee sin'em... zed'em.. ,ale nie shitty champ'em dla newbie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko po co się głupio chwalić, że jest się w top 100?  -.- 
Osobiście uważam, że ten skin jest zbyt epicki by mógł go kupić każdy - to tak jak by Riot zrobił wyprzedaż Pax Twisted Fate za 975 rp. 

BeNeko
Zbyt agresywnie podchodzisz do tego co napisał Logistic. Chce się chwalić, niech to robi, ale w odpowiednim dziale gdzie można zamieścić zdjęcia i pokazać ludziom, że jest się w top 100 daną postacią.

Opublikowano

Racja, niepotrzebnie się tym chwaliłem w sumie troche jak mały dzieciak, ale pierwszy raz coś mi się wreszcie udało osiągnąć w tej grze i emocje wzięły góre. Anyway żeby nie offtopować we własnym temacie myślicie że gdybym napisał do riotu że z chęcią kupiłbym taką skórkę to byliby skłonni za odpowiednią opłatą udostępnić mi ją?

Opublikowano

Raczej nie, byłoby to niesprawiedliwe wobec innych osób. Wbicie topki daną postacią w jakimś tam rankingu nie usprawiedliwia Cię do tego byś miał lepsze korzyści niż ci którzy zaczynają grę. 
Chcesz to spróbuj, ale co im tam napiszesz? Chyba nie to, że jesteś w top 100 WW na Eune i chcesz kupić skina do niego by szpanować? 

Opublikowano

Racja, niepotrzebnie się tym chwaliłem w sumie troche jak mały dzieciak, ale pierwszy raz coś mi się wreszcie udało osiągnąć w tej grze i emocje wzięły góre. Anyway żeby nie offtopować we własnym temacie myślicie że gdybym napisał do riotu że z chęcią kupiłbym taką skórkę to byliby skłonni za odpowiednią opłatą udostępnić mi ją?

Nie ma takiej możliwości.... niestety lub stety :) "rito" nie kupisz.

@Husoc Ale ja zachowałem odpowiedni dystans ,wypowiedziałem się na temat na "poziomie" ,więc...

@554461402688252517908.png Logistic. "ale pierwszy raz coś mi się wreszcie udało osiągnąć w tej grze i emocje wzięły góre" W tej grze osiągniesz "coś" jak bd grał na turniejach ..albo bd minimum w chall... ,więc pls.. bo top 100ww to jak być 200k rank... na serwie ,a to jest nic.... ,bo ilu gra ww? nikt xD?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

gratz top 100 wwickow, zycze top 1
co do @top to kiedys mozna bylo za pomoca tych kodów do skinow jednak wszystkie zostaly zresetowane z powodu wielu stron handlujących tymi kodami. moze na jakims evencie typu pax/gamescom beda rozdawali albo na ktores prima aprilis, czyli niezbyt szybko ;)

jebać psy

Opublikowano

Nie ma szansy.

Niedługo będzie event i może wtedy dadzą możliwość kupienia klasycznych skinów.

PS Graty topki :)

Rekrut
Opublikowano

treść wiadomości do support: podaj konto bankowe jutro dostaniesz przelew chce urf warwicka

aha i pisz do supportu polskiego bo zza granicą się to nie uda.

skin nie był dostępny od tamtego momentu kiedy wycofana go ze sprzedaży, więc raczej już nie będzie można go kupić w inny sposób niż podany wyżej.

oczywiście przelew musi być czterocyfrowy inaczej nawet nie pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...