Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nukera 67lvl bich/light/fire i imbue z lighta .

Lepsze jest imbue z lifhta dla nukera full int czy z fire .

I czy opłaca dodawac sie skila Glacia Flame Bichen forc z Bicheona .

Opublikowano

raczej tak i i wycofaj fire moim zdaniem i daj w cold dla ms bo to sie bardziej przyda niz ogniste nuki a w skilach bicheona dawaj w chainy podcinki dobity pasywa te 2 bufy na defa i ewentualnie rzudtki te przed ostatnie skile

photo-5609.gif
Opublikowano

Mam nukera 67lvl bich/light/fire i imbue z lighta .

Lepsze jest imbue z lifhta dla nukera full int czy z fire .

I czy opłaca dodawac sie skila Glacia Flame Bichen forc z Bicheona .

Jeżeli to możliwe wycofaj sobie bicheona, i zrób bulid cold/light/fire postać wspaniała na pvm, choć gorzej już z pvp.Jeżeli nie chcesz wycofywać bicheona, wycofaj fire i dodaj w colda, nuker light/cold jest postacią uniwersalną sprawdzająca się na pvp i na pvp.Na expie możesz walić nukami, albo urozmaicić sobie grę skillami z biechona.Na pvp będzie Cie ratować MS, a pomagać w pokonywaniu rywala wywrotki.Co to skilla Glacia Flame Bichen dodanie będzie zbędne szkoda SP i za dużo nam nie da.

Opublikowano

Ja osobiscie gram nukerem 72 lvl bich light cold, i niezle jest. Na pvp jak i pvm nie narzekam, wrecz chwale :) akutalnie mam -6 gape i w moba na swoim lvlu wyciagam po 7,5k.

Fire jest zbedny w nukerze moim zdaniem , bo po pierwsze rezygnujesz z colda w ktorym bedzies zmial snowa, i buffa na phy def. :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up dokładnie

pozatym jak cofniesz bich to stracisz b.dobry buff na phy def i chainy ze statusami. Dlatego jedyne mądre rozwiązanie to cofnięcie fire i danie w cold.

16.04.2010r - 666 postów :-).