Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłuszczyk ;c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat ;c a chodzi oto, że mam 12 lat i niedawno miałem złamany obojczyk(Zwolniene z WF 6 miechów ;<) I przez ten czas jak siedziałem cały czas na ławce nie mogłem ćwiczyć itp. nabrało się tłuszczu i się nie mieszczę w ubrania niektóre a w niektóre mieszczę się ledwo ledwo. Wgl kiedyś byłem chudy ponoć a teraz jestem jak baleron, zaczynają się wakacje i chciałbym wrócić we wrześniu do szkoły i zrobić furore xD. Ważę równe 57 kg a wzrost mój to:163 mogłem się pomylić o kilka cm. A więc chyba mi się wydaje, że to nie nadwaga jeszcze ale gruby jestem. I przyznajcie 4 wały mam jak siedzę(3 wałki 4 to cycki) I chodzi mi oto że grube osoby nie można w nic ubrać tylko bluzę z kapturem >.< Bo jak się ubierze jakaś koszulkę czy cuś to widać te cycki, ja nawet nie przebieram w szatni podkoszulka tylko czasami pan daje mi uwagę do dziennika za niewykonywanie poleceń nauczyciela bo się wstydzę ;c i jeszcze jedno nie są to hormony na pewno bo mam już takie wymiona od 8 lat o.O na gębie każdy mi mówi że misiek to samo dupa. Pomożecie abym do końca wakacji ważył może 40 albo 35 kilo? W 4 klasie ważyłem 30 kilo WTF?! aż tak się spasłem? Aha. I nie wiem czy coś z tego będzie ale ja k***a nie lubię żadnych warzyw RZADNYCH! Nie wiem czy jakiś zepsuty jestem czy coś ale na ogórki, szynkę, ser, kapusta pomidor itp. nie mogę patrzeć po prostu ich nie lubię o.O do szkoły cały rok noszę tylko kanapkę z Nutellą xD i się ze mnie śmieją xD Na obiedzie fasolowe, grzybowe itp. nie mogę patrzeć tak samo ryżu nie lubię sera białego, żółtego, nie lubię też surówek żadnych. Pomożecie na to coś? ;<<<<

Opublikowano

Nie znam się na normach, ale jak dla mnie to schudłbyś gdzieś tak z 7 kilo, więcej nie.

Pogugluj po prostu ćwiczenia na YT i to rób, zapyaj się taty, pobiegaj, porób pełne pompki, kup halki na twoją siłę. Jak jesteś wytrzymały to, to coś co obciąża nogi [ sam je mam, ale jakoś nie używam ] :P.

Powodzenia.

Opublikowano

(to ja tamte konto można usunąć bo mam już ub) No to fajnie ale k***a jak spalić te cycki śmieją się ze mnie, chodzenie na orlik, mecze, hala nie wpada w gre po prostu nie lubię grać z innymi wolę z moją klasą na wf.

PS moze bym zrobił nwm jakąś domową siłownię? xD Zespawałbym hantle itp xD

Opublikowano

siłownia w wieku 12 lat na wsi? Pisałem, że mogę zespawać sobie hantle itp. Ale napiszcie też co jeść i pić jak ja taki niejadek.

Opublikowano

aeroby, ewentualnie interwały jeśli masz dobrą wydolność. albo grypa jelitowa gwarantowane 7 kg przez tydzien, sprawdzałem. 

Deus vult

Opublikowano

Witam mam dylemat ;c a chodzi oto, że mam 12 lat i niedawno miałem złamany obojczyk(Zwolniene z WF 6 miechów ;<) I przez ten czas jak siedziałem cały czas na ławce nie mogłem ćwiczyć itp. nabrało się tłuszczu i się nie mieszczę w ubrania niektóre a w niektóre mieszczę się ledwo ledwo. Wgl kiedyś byłem chudy ponoć a teraz jestem jak baleron, zaczynają się wakacje i chciałbym wrócić we wrześniu do szkoły i zrobić furore xD. Ważę równe 57 kg a wzrost mój to:163 mogłem się pomylić o kilka cm. A więc chyba mi się wydaje, że to nie nadwaga jeszcze ale gruby jestem. I przyznajcie 4 wały mam jak siedzę(3 wałki 4 to cycki) I chodzi mi oto że grube osoby nie można w nic ubrać tylko bluzę z kapturem >.< Bo jak się ubierze jakaś koszulkę czy cuś to widać te cycki, ja nawet nie przebieram w szatni podkoszulka tylko czasami pan daje mi uwagę do dziennika za niewykonywanie poleceń nauczyciela bo się wstydzę ;c i jeszcze jedno nie są to hormony na pewno bo mam już takie wymiona od 8 lat o.O na gębie każdy mi mówi że misiek to samo dupa. Pomożecie abym do końca wakacji ważył może 40 albo 35 kilo? W 4 klasie ważyłem 30 kilo WTF?! aż tak się spasłem? Aha. I nie wiem czy coś z tego będzie ale ja k***a nie lubię żadnych warzyw RZADNYCH! Nie wiem czy jakiś zepsuty jestem czy coś ale na ogórki, szynkę, ser, kapusta pomidor itp. nie mogę patrzeć po prostu ich nie lubię o.O do szkoły cały rok noszę tylko kanapkę z Nutellą xD i się ze mnie śmieją xD Na obiedzie fasolowe, grzybowe itp. nie mogę patrzeć tak samo ryżu nie lubię sera białego, żółtego, nie lubię też surówek żadnych. Pomożecie na to coś? ;<<<<

Dorastasz dziewczyno to i cycki ci rosną :P

Opublikowano

Dodam że mam w domu aerobik tzn takie co sie rusza takie 2 pały i takie 2 stopy nie myliś z rowerkiem

Ps to sie nazywa orbitek chyba xD

Opublikowano

Ogranicz monosacharydy, w tym nutelle, a co do warzyw, są jeszcze owoce.

Robienie jakichkolwiek ćwiczeń zbytnio Ci nie pomoże. Biegaj, ruszaj się, graj w coś... cokolwiek byle więcej ruchu.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

nie ćwicz żadnymi hantlami, żadna siłownia w tym wieku. kumpel w takim wieku ćwiczył teraz ma w wieku 16 lat 157cm wzrostu. po prostu dieta i jakiś sport typu piłka nożna, bieganie, rower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...