Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Za Dh

CrisMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"chcielibyśmy poinformować Was o postępach związanych ze zwalczaniem tzw. drophacka. W ostatnich dniach zablokowanych zostało kilkaset kont, na których wykryliśmy 'dodatek' tego typu. Nie będę wymieniał konkretnych nicków, ale sporo osób miało poziom 60+ (mam nadzieję, że już niedługo efekt tych blokad będzie widoczny na wszystkich serwerach).

Możecie pomyśleć 'to jakaś ściema, nikt z 60+ nie lata z DH!' - zgadza się, jednak nowe narzędzia umożliwiają nam łapanie nie tylko postaci, na których było wykorzystywane DH, ale również odbiorców zysku wypracowanego tą nielegalną metodą (DH).

Z uwagi na to, ze skrypt do zwalczania DH jest rozwiązaniem wprowadzonym nie tak dawno temu, cały czas jest dopracowywany... po co to piszę? Kilka dni temu wykryliśmy błąd w skrypcie, który przyczynił się do błędnego zablokowania niewinnych osób (wszystkie blokady nałożone do tej pory zostały ponownie zweryfikowane, a osoby zablokowane w wyniku błędu są już odblokowane), za co chciałbym przeprosić. Postaramy się aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl."

Źródło - metin2 board

Moje pytanie jest takie - Czy GM'owie straszą czy to są fakty ? Bo ja juz kilka tygodni na DH "ksuje" i przekładam na inna postac ale wciaz bana nie dostałem

Co myślicie ?

Opublikowano

mi to obojetne czy będdzie dh czy nie bo jak siedze w m2 mam dropka 35 lvl to i tak mam dh jak by przyszeł jakiś nuub to pod koniec metka szarża w noba i w metka szybko na konia i raczej zawsze rozwale

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

No własnie z tym sie zgodze co pisze na forum metin2.pl poniewaz odbanowali mi postac na ktorej wogole nie bylo DH ani innych tego typu hackow,,,

oni chyba beda robili cos z tym DH ;/

Opublikowano

No może coś zaczną robic ale... zawsze się ktoś znajdzie kto będzie miał zamiar tego skrypta obejśc... może obejdzie może nie... więc ich starania poszłyby na marne...

11.jpg

Opublikowano

Przestańcie zadawać takie pytania.

Nie dowiesz się tak czy mówią prawdę, czy kłamią. Musiałbyś wejść do ich myśli ^^

Dowiesz się, jak przekonasz się na własnej skórze.

Don't feed trolls ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...