Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć. Od jakiegoś czasu miewam (ale nie zawsze) dziwny problem z pingiem. Póki idę, wszystko jest dobrze, ale jak zacznę robić cokolwiek (np. uzycie skilla) cała gra zawiesza mi się na sekundę - dwie, jakbym miał z 2k pingu. Po chwili wszystkie animacje z tego czasu się ładują i na chwilę jest wszystko ok. Ktoś ma coś takiego oprócz mnie, lub wie jak to naprawić? Używam internetu bezprzewodowego, ale nie mam możliwości zmiany tego, więc nie piszcie. Reinstalla ani formata też nie będę robił.

Opublikowano

Jesteś pewny, że to ping? Równie dobrze może Ci mulić komputer. Obstawiam moją opcje.

Skoro na tą sekundę zwiększa się ping do ~ 170, to nie ma szansy, że to przez PC. 

@Kacki Spróbuj repaira :)

Spróbuję, ale wątpię, że to coś da.

­

Opublikowano

Znam ten ból z bezprzewodowym internetem. To może być kwestia sygnału. U mnie pomagało podstawienie modemu bliżej okna (jeszcze lepiej jak było otwarte). Podpinałem taki przedłużacz do usb, modem wystawiałem i było znacznie lepiej. 

Sprawdź też czy nic innego nie wykorzystuje Ci łącza (skype, przeglądarka, inne programy)

Opublikowano

Znam ten ból z bezprzewodowym internetem. To może być kwestia sygnału. U mnie pomagało podstawienie modemu bliżej okna (jeszcze lepiej jak było otwarte). Podpinałem taki przedłużacz do usb, modem wystawiałem i było znacznie lepiej.

Sprawdź też czy nic innego nie wykorzystuje Ci łącza (skype, przeglądarka, inne programy)

Jak gram, to wszystko wyłączam. Defacto jak siedzę obok routera, problem znika. Muszę się uporać z tym. Dzięki za poradę z oknem, na pewno skorzystam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...