Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta?

arti099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest taka sprawa .

Koles podał mi login i haslo do konta , pozniej zmienil maila na mojego i ja mam pelne wladze do tego konta.

I teraz chce je z powrotem ale tak dobrze nie ma :D

I moje pytanie - Czy moze napisac do RIOTU i czy RIOT moze cos z tym zrobic? 

Zablokować czy cos?

Opublikowano

Jeśli on jest właścicielem i zna odpowiedzi na podstawowe pytania dotyczące tego konta to tak, support może mu je oddać. On napisze, oni zadadzą mu z 20 pytań. Jeśli większość odpowiedzi będzie prawidłowa to oddadzą mu. Riot jednak zabrania współdzielić/oddawać/handlować kontami więc jeśli jakoś to wyjdzie na jaw, to konto może zostać zablokowane.

Opublikowano

Rito zabronił współdzieleniem się kont itp. itd., tak więc jeśli do nich napisze, to raczej nieuniknione jest, że dowiedzieliby się o tym. Prędzej bo odzyskaniu konta mu je zablokują.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

da sie cos zrobic zeby nie udowodnil im ze to jest jego konto ?

Jeśli zapytają go: jakie były pierwsze 5 championów które kupiłeś, jaki był pierwszy skin, podaj jakieś kody psc czy coś, to raczej nie ma opcji, jeśli on to pamięta, a Ty nie.

Opublikowano

Jeśli zapytają go: jakie były pierwsze 5 championów które kupiłeś, jaki był pierwszy skin, podaj jakieś kody psc czy coś, to raczej nie ma opcji, jeśli on to pamięta, a Ty nie.

watpie zeby pamietal bo postacie prawie wszystkie sa kupione , skinow 40

Opublikowano

Równie dobrze, jeżeli Ci to odbierze, napisz do rito, że żądasz kasy za to. Powinieneś go tym uwalić ( ͡° ͜ʖ ͡°).

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Równie dobrze, jeżeli Ci to odbierze, napisz do rito, że żądasz kasy za to. Powinieneś go tym uwalić ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Dobre :) ale wolal bym konto bo jest ciekawe :) a rito kasy mi nie zwroci

Opublikowano

Konto może spokojnie odzyskać, tak na prawdę nie trzeba znać odpowiedzi na większość pytań - wiem z doświadczenia. ­Riot zadaje 22 pytania, wystarczy, że napiszesz gdzie założyłeś konto, podasz dostawcę internetu i ostatni adres IP z którego się logowałeś. 
Riot kasy Ci nie zwróci, prędzej Cię wyśmieje. Jeżeli kupiłeś te konto na stronie internetowej typu allegro to z łatwością możesz udowodnić Riot, że konto zostało sprzedane - automatycznie konto zostanie usunięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...