Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Konkurs na sygnaturkę tygodnia/miesiąca

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż własnie wpadlem na taki pomysł, gdyz dosyc coraz wieksza ilosc MPCForumowiczów zajmuje sie grafika. Głównie chodzi tu przeciez o zabawe ;]

Polegało by to mniej wiecej na tym:

1. Podaje w nowym temacie informacje o konkursie, czyli:

- tematyka sygny (np. Gra MMORPG, czyli robicie sygne o dowolnej grze MMORPG, logiczne)

- wymiary (mogą byc dowolne, ustalone, do wyboru...)

- mozliwosc animacji w sygnie (Tak/Nie)

- czas do którego mozna składac prace

2. Wysyłacie mi prace na PM (można wysłac tylko jedną prace, jeżeli masz zamiar zmieniac co chwile, to zrób od razu 10 prac i wybierz z nich najlepszą).

3. Tworzę nowy topic, w którym podaje sygny do głosowania anonimowo (co za tym idzie nie możecie pisac swoich nicków na sygnach!) oraz dzien i godzine, do których mozna głosowac. Głosujecie poprzez napisanie postu np. "Głosuje na sygne nr X". Głosowac może każdy użytkownik, więc radziłbym robic sygne estetycznie, na oko przecietnego nupa, ktory nigdy nawet nie wie co to PS lub Gimp, a nie nawalic 5 GM, 10 C4D, zeby to było niewiadomo co ;P. W temacie do głosowania prosilbym nie pisac postów "Podliczyuem jusz trohe głosy. Oto one: ~~~".

4. Potem podliczam głosy i ogłaszam zwyciezce. Nagroda? Satysfakcja i mini-sygna z napisem "Zwyciezca konkursu na sygnature tygodnia" (lub cos w tym stylu, jak ktos zagląda na ubp.pl bedzie wiedziec o co chodzi). Tak jak napisałem na początku, tu chodzi o zabawę ;]

Piszcie co o tym sądzicie.

Opublikowano

Wg mnie to bardzo dobry pomysł.

Szczerze mowiąc byłem zdziwiony ze nie ma narazie żadnych konkursów na sygne -.-

Ja już sie zabieram do roboty xD

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

@Up

Wiem... Ale na wielu forach graficznych są identyczne konkursy jak na ubp ^^

Poki co mam nadzieje ze bedzie dosc duze zainteresowanie ;o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...