Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Szakalx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 100 każde się nadadzą ale polecam hd681b - jak lupisz bas to będzie ideał szczególnie, że są tanie.

Do 300 - tylko i wyłącznie Hyperx Cloud - świetnie słuchawki.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeamAgares Miałeś kiedyś Fatality? Jakość dźwięku 2/10, wykonanie 3/10 overall 2/10

Miałem 2 pary... 1 po paru miesiacach "lekkiego" używania się rozwaliła tj. 2 razy w tygodniu po max h... A 2 po 2 miesiacach jeszcze mniejszego używania... Moim zdaniem najgorszy wybór do 100 zł.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeamAgares Miałeś kiedyś Fatality? Jakość dźwięku 2/10, wykonanie 3/10 overall 2/10

Miałem 2 pary... 1 po paru miesiacach "lekkiego" używania się rozwaliła tj. 2 razy w tygodniu po max h... A 2 po 2 miesiacach jeszcze mniejszego używania... Moim zdaniem najgorszy wybór do 100 zł.

Powiem Ci, że chyba zbyt surowo je oceniłeś miałem 4 sztuki tych słuchawek i z jakości dzwięku byłem zadowolony lecz szybko mi się psuły (raczej z mojej winy)

Jeżeli znasz jakieś słuchawki z mikrofonem do 100zł lepsze od fatality podaj nazwę a chętnie je kupie następnym razem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...