Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - problem z laggami.

qiuas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dzisiaj mam problem w cs:go.

Jak grałem przedwczoraj wszystko śmigało jak ulał ale jak dzisiaj odpaliłem to gdy kucne musi minac kilka sekund nim oddam strzał i nie moge nawet poruszyc myszka (tak jakby cos nagle blokowalo celowanie, a postacie chodzą normalnie bez przeskoków!!!).

Tak samo jest przy chodzeniu i staniu w miejscu. 

Jak chodzę to poruszam kilka sekund normalnie a potem nagle nie da się obrócić ekranu, dobrze i znowu się nie da, dobrze i znowu się nie da i tak ciągle...

W net graph ukazało się żółte, a czasami czerwone pole z sv, var i m/s.

Choke i loss 0%, nie jest to problem z netem bo wszystko mi śmiga jak talala ani z komputerem... tutaj też wszystko ładnie działa.

Z fps też nie jest problem bo utrzymuje się tak jak zawsze na poziomie 50/60 fps.

I najważniejsze!!! To nie jest problem z myszką bo działa w 100% sprawnie... To samo z Virusami!!! Nie mam virusów.

PS: Błąd występuje wszędzie, na serwerach społeczności, "znajdź grę", a nawet na botach!!!

Nie chcę też usuwać cs:go ponieważ pobranie go zajmie wieczność ponieważ nie dam rady nic nie robić na internecie przez kilka h....

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Już pisałem... Net działa super, nawet właśnie pobieram plik i prędkość 1.3mb/s przy okazji ogladajac film i surfujac na necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...