Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacząłem grać od nowa sura bm 30 lv i mam do wydania na eq ok 50KK i tu nasuwa się pytanie na co to wydać ?

Możecie napisać co kupić itp za bardzo nie wiem bo nigdy nie grałem sura.

Mam takie jeszcze jedno pytanko a może zmienić profesje na WP i grać WP co o tym myślicie ?

PS: Proszę o odp kogoś kto się zna na rzeczy a nie typka który odpisze mi np tak:

"Żal mi cie lub Weź nie grałeś sura to nie graj już nią!"

buusaga.jpg

Opublikowano

No więc zalecałbym kupić Nieszczęsną zbroję +9 najlepiej jakiś def od +2 do +3, jakiegoś fmsa +9 z um., np. 10% (o kd'kach nie mówię, nie będzie cie stać na nie), wyzywkę +9 czystą, srebrną brąze +9 również czystą oraz pięciokątną tarczę +8 najlepiej niewrażliwkę, na więcej to cię na razie stać nie będzie tak myślę..., gdybyś jednak coś uzbierał polecałbym dokupić do tego ebonitowe kolce +9 czyste wraz z butami po 500-1000HP oraz naszyjnik o podobnych bonach HP (jeśli miałbym wybrzydzać to polecałbym jadeitowy naszyjnik). Oczywiście polecam tobie rozgrywkę Surą BM, ponieważ ładnie sprawdza się w pvp, a w expie nie wypada aż tak słabo choć mogło by być o wiele lepiej..., wybór należy do ciebie!

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Tak wiem wiem w PvP tak ale do expa raczej tak dobrze się nie sprawdza ;/ chyba bardziej wp ?

+ dla ciebie

@Edit

Osp sry dałem ci + dopiero teraz zauważyłem, że wolisz -

buusaga.jpg

Opublikowano

Zrób sobie WP :) Bardzo fajnie się nim expi na plu ;) Kup sobie jakiegoś fmska ( sr15+) no i zbrojke na 34.. :) Myślę też że bojowa +9 powinna ci wystarczyc do 41 (zeby zalozyc okragla). Helm... moze jakis na 21lv +8+7 trafi sie tani.. Reszte (buty branze i naszyjnik) kup z bonami na HP :)) bo na srebrna +9 starczy ci ale za to reszty nie kupisz ;))

Pozdro

Opublikowano

Tak , zmień sobie na WP , a co do eq to kup sobie dobrego FMSika +9 i YY+9 . Jak starczy kasy to srebrna bransa i np. 5kątna :D

Jeżeli pomogłem , lub masz dziwną chęć pocieszenia mnie

DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...