Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online pieniadze od chetera - czy dostane za to bana?

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Postanowiłem pograć w gra online i podczas tej gry gracz używając cheatów spawnił gotówkę mi pod nogami a moja postać to podniosła. Moje pytanie jest takie czy dostane za to bana, czy można coś z tym zrobić?( byłem już raz banowany na tej fali banów na pc)

b6b78815.png

Opublikowano

Zgłoszenie do R przyjmują w języku polskim czy w angielskim trzeba pisać? Trochę teraz poczytałem, czy od tego coś się zmieniło

bo według tego tekstu nie muszę im tego zgłaszać bo są w stanie odróżnić cheatera od osoby która to dostała przypadkiem? 

b6b78815.png

Opublikowano

Miałem to samo z moją dziewczyną. Cheater dał nam po 10-15 mln. Wszystko wydałem na głupoty, samochody, mieszkania itp, ale to jednak odbiera frajdę. Nie ma to jak zebrać forsę samemu :D

Bana za to nie dostałem do tej pory więc Ty również nie powinieneś.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, to oni będą takim ludziom kasować kasę z konta, tyle ile dostałeś, tyle Ci skasują, więc lepiej nie przepierdol jej na głupoty :D

Najlepiej napisz do Supportu, jak pamiętasz kto Ci ją dropnął, to napisz jego nick, poproś o usunięcie tej kasy i tyle. Raczej nie powinieneś odczuć jakichś konsekwencji. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...