Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 24/06 Nowa mapa Butcher’s Bridge

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa fajnie zrobiona, ale to i tak bedzie ten sam aram. Mam nadzieje ze te wydarzenie bedzie jakimś urozmaiceniem od codzienności w lolu. Szkoda bo myslalem ze nowy tryb gry.

Opublikowano

To zwykły ARAM ale w innym stylu, na 100% ma to jakiś związek z reworkiem GP i MF, ponieważ np zamiast śnieżki jest pomarańcza której niestety nie udało uchwycić mi się na screenie.

Opublikowano

Cieszę się, że Blizzard wprowadził nową mapę na ARAMa, granie na poprzedniej powodowało odruch wymiotny w moim brzuszku, GG. Fajne zmiany wizualne Nunu, Rumbla i Shyvany. Nie wiem co zmienili w Tahm Kenciu, wciąż wygląda jak gówno. Buff Tahm Kencia żeby reakcja gimbusów była taka: (k*rwa jaki op, mamo daj kaski na rp pls) patch później: co k*rwa? jakie nerfy? wydałem tyle hajsu na niego, żal.pl idę grać w Dotę.

Opublikowano

Mi się tam podoba. Ta mapa będzie miała swój klimat. Jak Rito wspomniało, że tam odbywać się będzie nowa historia, czyli spodziewajmy się nowych piratów! :)

Opublikowano

Cieszę się, że Blizzard wprowadził nową mapę na ARAMa, granie na poprzedniej powodowało odruch wymiotny w moim brzuszku, GG. Fajne zmiany wizualne Nunu, Rumbla i Shyvany. Nie wiem co zmienili w Tahm Kenciu, wciąż wygląda jak gówno. Buff Tahm Kencia żeby reakcja gimbusów była taka: (k*rwa jaki op, mamo daj kaski na rp pls) patch później: co k*rwa? jakie nerfy? wydałem tyle hajsu na niego, żal.pl idę grać w Dotę.

Ym. Blizzard? xD

Top: Mapa świetna, ale nowy tryb gry byłby moim zdaniem lepszy aniżeli ta sama mapa w nowej oprawie. :)

Opublikowano

Mapa na prawdę nice! Ogólnie mogę chyba powiedzieć, że zmiany graficzne są na +.

Co do naszego nowego bohatera, no cóż.. mimo zmian i tak  będzie często widziany.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Świetny pomysł na mapę, uwielbiam taki klimat :D Bardzo podobają mi się też VU Shyvany, Nunu i Rumble ;) Czekam także na nowy hud! :P

Opublikowano

Bardzo ładnie prezentuje się mapka, wieżyczki i statek. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Poprawa animacji, również dobra robota :)

Opublikowano

Zamiast dodać jakiś nowy tryb to Riot znowu bawi się w zmianę mapy na czas jakiegoś wydarzenia gdzie i tak za parę tygodni wróci stary Howling Abyss. Żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...