Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące pomysłu Serwera Premium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, serwerownia w której jestem chce stworzyć unikalny serwer Minecraft. Nie popierają piractwa mimo przekonywania więc będzie premium. Pluginy zbierałem tam i spolszczałem kilka miesięcy. Teraz mamy testowy serwer i szukamy błędów które naprawiamy. Będzie to unikalny zwykły survival bez gildii i z dropem nie z kamienia, a z rudy. Będzie on tylko dla Graczy premium. Oraz będzie posiadał wiele dodatków jak Nowe pogody i wiele więcej bez modów tylko pluginy.

Jak myślicie czy na serwer Premium może wejść wielu Graczy ? Serwerownia nie popiera piractwa jak już pisałem więc Non-Premium nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Pewnie troszke osób zagra lecz zapewne 60% graczy nie ma premki.
Dawno nie grałem na serwie gdzie drop jest z rudy ale tu może się to udać, ze względu na PREMIUM (Mniej cziterów blah. blah)
Zwykły survival zawsze na + :)

Opublikowano

Powiem ci że bym sam sobie zagrał bedzie na pewno mało cheaterów :)

Ale musi być dobra reklama !

Reklama będzie na 100% :) Serwerownia posiada osoby które znają się na grafice. 

Z Cziterami to prawda będzie ich mniej ale też mniej Graczy którzy nie mają Premium.

Pewnie troszke osób zagra lecz zapewne 60% graczy nie ma premki.

Dawno nie grałem na serwie gdzie drop jest z rudy ale tu może się to udać, ze względu na PREMIUM (Mniej cziterów blah. blah)

Zwykły survival zawsze na + :)

Może da radę stworzyć Non-Premium kto wie. Może uda mi się przekonać do tego serwerownie ale są zbyt odchyleni na piractwo.

Drop z rudy dlatego ponieważ chciałbym zachować stary dobry survival. Zabezpieczenia posiadamy więc problemu z tym nie będzie.

Opublikowano

Jak serwer bedzie premium to może grać mało graczy, ew. mozna dać zakup wejścia dla kont non-premium. Chyba że palniecie dużą reklamę to coś z tego wyjdzie.

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Opublikowano

Jak serwer bedzie premium to może grać mało graczy, ew. mozna dać zakup wejścia dla kont non-premium. Chyba że palniecie dużą reklamę to coś z tego wyjdzie.

Nie będzie u nas vipów ani żadnego innego kupna. Serwerownia także tego nie popiera. Nie będzie vipów ani dojścia za kupno.

Opublikowano

Żeby na serwerze premium grało dużo graczy potrzebny jest mega orginalny pomysł i baaardzo duża reklama. Na prawde polecam zrobić non-premium, bo może nic z tego nie wyjść.

Również nie popieram non-premium, no ale ludzie, bez przesady!

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Opublikowano

Niestety, serwerownia stoi na swoim i nie popierają ani płacenia za wejście ani piracenia.

Nie potrzeba na maszyne pieniędzy. Serwer spokojnie może stać nawet rok ale nie wiem czy wejdą Gracze Premium. Serwer jest unikalny. Zamiast Gildii jest system party tak jak w Metinie na okres grania np. Z kolegami.

Serwer ma wiele spolszczonych rzeczy jedyne nie spolszczone pluginy to tylko dlatego ponieważ autor pluginu nie zezwala. Są dwa nie spolszczone pluginy reszta już jest.

Troche tego na serwerze jest. Napewno powinna znaleźć się grupka ludzi którzy zechcą zagrać.

Pisane z Samsung galaxy s3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...