Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Jaki Telefon?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który telefon wybrać, wybierz na dole prosze.

• Samsung Galaxy S6
      0
    • Samsung Galaxy S6 Edge
      2
    • Samsung Galaxy Note 4
      0
    • LG G4
      0
    • HTC One M9
      0
    • LG G Flex 2
      0
    • Sony Xperia Z3 Plus
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam bardzo wielki dylemat co do telefonu nie wiem który mam wybrać opcji sporo, a wiedzy brak. Telefon będzie do serfowania po necie, oglądania filmów, używania nawigacji, trochę photoshopa, dzienne szkolne rzeczy czyli notatki chociaż ich aż dużo nie będzie ale będą. Telefon ma mi służyć do codziennych spraw i przez cały dzień lub żeby mógł go podłączyć na parę minut ale żebym mógł go używać 1-3h.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Do twoich wymagań idealnie nada się note 4. Jeżeli przeszkadza Ci wielkość no to najrozsądniejszym wyborem będzie s6(nie warto dopłacać do edge'a). Jak bardzo lubię sony tak niestety z3+ to ogrzewany kotlet i to bardzo gorący jak reszta telefonów ze snapem 810.

Więc wygląda to tak:

Note4>S6>Lg g4

Opublikowano

No to wychodzi ze mam do wyboru mam S6 lub S6 Edge, chyba teraz jest moja decyzja ale chyba jeszcze poczekam moze ktoś sie jeszcze wypowie, ale jeszcze se pójde do salony i pobawię się telefonem zeby porownać sobie.

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...