Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MALE WYJASNIENIE CO DO OVERWATCHA KU**A

Cuco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OVERWATCH SLUZY DO TEGO ZEBY WYLAPYWAC HAXY KTORE NAPIERDALAJA TAM OFENSYWNIE

JAK NIE JESTES PEWIEN ALBO NIE WIDZISZ TAKIEGO CZEGOS TO ODPUSC, NIE MASZ DOWODOW, DEMA SA ULTRAPOLAGOWANE NAWET AKTUALIZACJA TEGO NIE POPRAWIA. JAK MNIE KREW ZALEWA JAK GOSCIU TAM 10 RAZY Z YT WRACA DO DEMKA I PATRZY CZY TO STRZELIL DWIE MILISEKUNDY ZANIM SIE POJAWIL, NO TAK C**J W TO ZE DEMO LAGUJE

narazie

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Właśnie przez takie goldy robiące overwatche, mój kolega z globala wyłamał bana na 14 dni ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi autorowi tematu :( ale z jednym sie zgodze zeby overwatch byl od 5k godzin i Eagle: ) a tak to dostaja jakes novy 1 zwykly skan wh ;D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi autorowi tematu :( ale z jednym sie zgodze zeby overwatch byl od 5k godzin i Eagle: ) a tak to dostaja jakes novy 1 zwykly skan wh ;D

Za skan? Pomyśl sobie co się dzieje jak wallbanga zobaczą... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Dostałem Overwatcha - Bardzo szkodliwego pare dni temu a grałem bez haxów... 

32 tickowe demka sa bardziej zlagowane od tych 16.

W swoich demach zauważyłem że mam farta co do najeżdżania na przeciwników. 

I ta marna polityka Valve że jak "wykryją" haxy z Overwatcha / VAC to nie można się od tego odwołać bez sens.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale oprócz tego, że znaczna część społeczności oglądającej te demko "będzie na tak", to te demko później leci do kogoś tam z valve i dopiero oni tam oceniają, czy ktoś jest spalony czy nie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Właśnie przez takie goldy robiące overwatche, mój kolega z globala wyłamał bana na 14 dni ... 

Więc zauważ, że inne globale, z którymi grał musiały go reportować, by trafił do overwatcha.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale oprócz tego, że znaczna część społeczności oglądającej te demko "będzie na tak", to te demko później leci do kogoś tam z valve i dopiero oni tam oceniają, czy ktoś jest spalony czy nie

gdzie tak przeczytales? mad youtuber ci tak powiedzial?  http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Dobra rozumiem o co chodzi.

Chodzi o to że autor zdenerował sie że zamiast takie osoby zgłaszać zgłaszamy osoby mające wyższe rangi i oceniaja ich niższe (goldy) a gold to jeszcze celownikiem po mapie jeździ i sie gubi w mapie dlatego dla golda trzymanie celownika na poziomie glowy to już jest aimbot.

Racja, nie masz dowodów na CZYSTO to nie oceniaj, daj na NIE i tyle, mógł to być Global a nie cheater.

OW najlepiej od MG1 a jeszcze lepiej od szeryfa.

Opublikowano

To steam podlicza ile gramy w daną gre a nie gra chyba więc od ilości godzin nie da rady chyba zrobić.

Widziałem nie jedną osobne co ma 2-4k godzin i nie mogą wyjść z golda.

Tu sama ranga np szeryf + 15 poziom tego expa

Opublikowano

Mnie to bawi, że Goldy aka Silvery mają dostęp do OW. Teraz każdy nowy gracz przy odrobinie szczęścia dobije lekko MG1, więc OW powinna mieć jakaś 'elita' np. +LE/LEM.

Opublikowano

Problem z OW jest taki, że po aktualizacji z rangami podczas IEM wbić g1 jest banalnie prosto, po 10 rankedach wpaść niżej niż s4 w zasadzie się nie da, a wystarczy trochę farta żeby dostać g1. Kiedyś żeby wbić tego g1 trzeba było już w minimalnym stopniu cokolwiek ogarniać, choć mimo wszystko OW powinien być wtedy od MG1. Teraz myślę że DMG/LE byłby najlepszą opcją, bo choć sam mam MG1 to widzę jaka patologia panuje na tych rangach, nawet mnie kilka razy wyzywali od cheatera mimo że nie grałem jakoś ponadprzeciętnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...