Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne :)

Fast Muerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , zamierzam ( praktycznie już postanowiłem ) że kupię vayne. 

TERAZ TAK : 

- jaki polecacie skin do niej ? podoba Mi się bardzo dragon slayer i arclight.

- nie grałem adc w ogóle ( nie polecajcie innych adc ) tylko poradźcie jak auto atakowac i ruszac sie czy jakos tak

w którymś patchu chyba było coś takiego o nowym systemie aa ( albo sobie coś ubzdurałem , uświadomcie Mnie :D )

- eventualne porady ( z jakimi grać supportami , czy cośw ten deseń i jak jest tu jakiś poradnik czy coś to dajcie znać

gdzie go poszukać )

A i jak możecie podajcie też runki pod nią + masterki byłbym naprawdzę bardzo wdzięczny ! 

DAJĘ +iki !!!!!!!!!!!  

Fast Muerte :>

Opublikowano

­Vayne jeden z najlepszych championów :)

Skin: Arclight - Mój ulubiony, świetny recall i animacje, tylko brać! :P

Jeśli chcesz nauczyć się orbwalkować, musisz trochę pograć. Możesz przypisać smartcast do przycisku A. Ja preferuję klikanie cel -> za siebie/przed siebie. 

Myślę, że większość rzeczy, które potrzebujesz, znajdziesz w moim poradniku :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1427307-vayne-free-elo/

Opublikowano

Runki - 9x mark ad, żółte armor, kwintesencje pod AS, niebieskie do wyboru m.r/as

Maksować R>W>Q>E

Masterki; http://prntscr.com/7kwngl

Co do skinów, ja preferuję SKT T1 Vayne, ale jest niedostępny więc Arclight, ma zmienione animacje, wygląd może być.

PS. Jesteś początkujących ADC a już zabrałeś się na jednego z najtrudniejszych, będziesz miał sporo do nauki; pozycjonowanie, orbwalking, kitting - opanować do perfekcji.

A co do supportów to różnie, Ali, Thresh, Janna, Morg, Bard są dobrzy ale z większością będzie ok. Najlepiej jakby miał cc'ek, był w miarę tankowaty.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Siemka , zamierzam ( praktycznie już postanowiłem ) że kupię vayne. 

TERAZ TAK : 

- jaki polecacie skin do niej ? podoba Mi się bardzo dragon slayer i arclight.

- nie grałem adc w ogóle ( nie polecajcie innych adc ) tylko poradźcie jak auto atakowac i ruszac sie czy jakos tak

w którymś patchu chyba było coś takiego o nowym systemie aa ( albo sobie coś ubzdurałem , uświadomcie Mnie :D )

- eventualne porady ( z jakimi grać supportami , czy cośw ten deseń i jak jest tu jakiś poradnik czy coś to dajcie znać

gdzie go poszukać )

A i jak możecie podajcie też runki pod nią + masterki byłbym naprawdzę bardzo wdzięczny ! 

DAJĘ +iki !!!!!!!!!!!  

Jak chcesz napisz mi na pw ,to odpowiem ci na wszystkie "zaprzątające" głowę pytania :) ,możemy również pójść na ts3 :) tam na wszystko ci odpowiem itd :x

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...