Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE, jak się dostać?

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dawno dawno temu miałem konto na PBE, czyli publicznych testach, niestety to było ze 2 lata temu. Wtedy założyć konto można było tylko chyba  w 1 środę miesiąca, czy jakoś podobnie.

Jak jest z tym teraz? Jak się dostać, chciałbym spróbować nową postać.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Dostanie się to kwestia szczęścia i kilku lat :)))))),poczekaj aż wyjdzie :) wtedy przetestujes....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Teraz dostanie się na pbe, to nie lada cud. Rito pisze, że biorą według wymogów. Jednak nie raz było udowadniane, że po prostu biorą na oślep.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe-signup

Wchodzisz w link, który podałem na górze i rejestrujesz się, następnie musisz odczekać jakiś tam okres czasu aby cię przyjęli. Jest jednak bardzo mała szansa, że ci się uda.

Opublikowano

pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe-signup

Wchodzisz w link, który podałem na górze i rejestrujesz się, następnie musisz odczekać jakiś tam okres czasu aby cię przyjęli. Jest jednak bardzo mała szansa, że ci się uda.

"Wchodzisz w link, ...... rejestrujesz się i czekasz aż cię przyjmą " jak ma się najpierw zarejestrować skoro nawet go nie przyjęli , ludzie fck login patrzcie co piszecie

Opublikowano

"Wchodzisz w link, ...... rejestrujesz się i czekasz aż cię przyjmą " jak ma się najpierw zarejestrować skoro nawet go nie przyjęli , ludzie fck login patrzcie co piszecie

On miał chyba na myśli, ze logujesz się do swojego konta w LoLu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMesharsky Użytkownik Beryfes, który zadał to pytanie napisał 

Witajcie, dawno dawno temu miałem konto na PBE, czyli publicznych testach, niestety to było ze 2 lata temu. Wtedy założyć konto można było tylko chyba  w 1 środę miesiąca, czy jakoś podobnie.

Jak jest z tym teraz? Jak się dostać, chciałbym spróbować nową postać.

Więc mu odpowiedziałem jakie kroki ma podjąć aby dostać się do PBE. Zarejestrować się tam i czekać aż go przyjmą. Nie wiem czy nie masz nic do roboty poza wytykaniem jakichś błędów użytkownikom czy po prostu jesteś niedoje*bany?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMesharsky Użytkownik Beryfes, który zadał to pytanie napisał 

Więc mu odpowiedziałem jakie kroki ma podjąć aby dostać się do PBE. Zarejestrować się tam i czekać aż go przyjmą. Nie wiem czy nie masz nic do roboty poza wytykaniem jakichś błędów użytkownikom czy po prostu jesteś niedoje*bany?

Nie da się najpierw zarejestrować można poprosić o bycie testerem klikając chce zostać testerem jak cię przyjmą wtedy dopiero możesz się zarejestrować, powiedziałeś mu  nie dokładnie mózgu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...